Marshall lansează primele căști wireless, Marshall Mode II

Scris de | 5 martie, 2021
Marshall lansează primele căști wireless, Marshall Mode II
foto via @androidcentral.com

Compania audio personală Marshall lansează astăzi o nouă pereche de căști – Marshall Mode II. Spre deosebire de alte căști Marshall, aceasta este prima încercare a companiei pentru căști wireless.

Nu există multe de spus în ceea ce privește aspectul. Dacă ești familiarizat cu unele dintre cele mai bune căști wireless de pe piață, cum ar fi Pixel Buds 2 sau Galaxy Buds Plus, atunci știi deja la ce să te aștepți în ceea ce privește designul. Este un design mic, discret, care se află chiar în urechea ta. Marshall va avea semnătura sa de design, astfel încât veți găsi stilizat-M gravat pe corp, precum și husa de transport echipată cu USB-C.

Marshall aduce aici sunetul semnăturii sale. De asemenea, promite 25 de ore de viață a bateriei. Sunt cinci ore de ascultare dintr-o singură mișcare și apoi până la patru reîncărcări complete. Marshall spune că aceste muguri sunt certificate IPX4 pentru rezistența la stropire, Căștile Marshall Mode II vor fi vândute cu 179 USD pe site-ul Marshall. Le puteți precomanda de pe site-ul oficial Marshall din 4 martie sau le puteți cumpăra direct pe 18.

Etichete: , ,

Sursa: Marshall launches its first true in-ear wireless earbuds, the Marshall Mode II