Samsung Galaxy S21 a înregistrat vânzări record, cele mai bune de la Galaxy S8 încoace

Scris de | 9 martie, 2021
Samsung Galaxy S21 a înregistrat vânzări record, cele mai bune de la Galaxy S8 încoace

Conform unui raport dezvăluit de reprezentanții analiști  de la Atlas Research & Consulting, Samsung a vânzut 590.000 de unități din seria Galaxy S21. Numele sunt cele mai mari de la seria Galaxy S8 încoace, modelul lansat acum 4 ani înregistrând vânzări de 620.000 de unități.

Citește și: REVIEW Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Cel mai complet smartphone Android

Pentru prima lună de vânzări, Galaxy S21 a vândut aproape de două ori mai multe unități decât Galaxy S20, lansată anul trecut.

Conform raportului din Coreea de Sud, motivul principal care stă în spatele vânzărilor record este capacitatea producătorului de a-și extinde prezența 5G, dar și prețul mai scăzut în comparație cu seria de smartphone-uri Galaxy S anterioară.

Seria Galaxy S21 s-a lansat oficial la jumătatea lui ianuarie, iar începând cu februarie au devenit disponibile în piață. Vă reamintim că am testat modelele Samsung Galaxy S21 Ultra și Samsung Galaxy S21+, urmează să publicăm zilele următoarea review-ul detaliat al modelului vanilla, S21 simplu, iar în următoarea ediție a revistei connect veți găsi un comparativ între cele trei modele.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMARENA