În ce culori ar putea fi lansat OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro?

Scris de | 11 martie, 2021
În ce culori ar putea fi lansat OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro?
foto via @androidauthority.com

Seria OnePlus 9 are din ce în ce mai puțin mister în fiecare zi, dar asta nu oprește apariția unei serii de zvonuri înainte de debutul din 23 martie. Echipa WinFuture a obținut ceea ce spune că sunt imagini oficiale atât pentru OnePlus 9, cât și pentru 9 Pro și par să ofere un aspect bun la culorile pe care le-ați putea alege atunci când telefoanele vor fi puse în vânzare.

Veți putea obține în mod decisiv culori diferite pentru seria OnePlus 9 decât cele pe care le-ați văzut cu modelele 8 și 8T, cu condiția ca zvonurile să fie corecte. Ambele telefoane ar fi disponibile în negru, dar cam atât ar fi în comun. OnePlus 9 Pro va fi disponibil în silver și un iPhone 11 Pro în forest green (afișat în stânga), în timp ce 9 standard va fi livrat într-un baby blue și un Galaxy S21-violet (drept).

Dincolo de culori, zvonurile par să le valideze pe cele anterioare, precum și propriile teasere ale OnePlus. Ambele dispozitive ar putea avea camere cu insignă Hasselblad, inclusiv senzori mari primari și ultra-largi. 9 Pro ar putea include focalizare automată cu laser pentru a oferi blocări mai rapide. Acest telefon de ultimă generație s-ar centra în jurul unui afișaj curbat de 6,7 inci, în timp ce omologul său obișnuit s-ar baza pe un ecran plat de 6,5 inci.

Se pare că nu există linii de antenă pe „entry” OnePlus 9, deși nu este clar dacă acest lucru sugerează un cadru din plastic sau doar un design inteligent. Prețurile și datele de lansare nu sunt încă disponibile, deși istoricul sugerează că OnePlus va începe să vândă seria 9 în toate culorile imediat după evenimentul din 23 martie.

Etichete: , ,

Sursa: OnePlus 9 image leaks show an eclectic color mix