ZTE lucrează la o nouă gamă de telefoane numite seria ZTE S

Scris de | 12 martie, 2021
ZTE lucrează la o nouă gamă de telefoane numite seria ZTE S
foto via @gsmarena.com

ZTE lucrează la o nouă gamă de telefoane numite seria ZTE S. Ni Fei, vicepreședinte al dispozitivelor mobile al companiei, a postat o imagine a unui viitor telefon, dezvăluind configurația camerei în timp ce vorbește despre culoare. Iată-l:

Noul telefon va avea patru shootere, principalul având un senzor de 64MP. Marcajele dezvăluie, de asemenea, că există un snapper cu unghi ultra-mare de 16 mm, dar nu există o unitate de teleobiectiv, astfel încât celelalte două sunt aproape sigur cam-uri macro și portret.

Nu este clar unde vor fi poziționate telefoanele ZTE S, dar ar putea ajunge la o gamă midranger care să înlocuiască sau să completeze linia ZTE Blade. Cu toate acestea, este prea devreme pentru a ne spune – în afară de cameră, nu știm nimic altceva despre noua gamă și sperăm că vom afla mai multe cu timpul.

Între timp, am aflat că următorul flagship ZTE Axon 30 Pro va avea „trei camere emblematice”. O imagine a apărut în profilul Weibo al companiei, spunând că setarea ZTE Trinity va implementa „mai mult de două” shootere de nivel emblematic.

Etichete: , ,

Sursa: ZTE S series to launch with four cameras, Axon 30 Pro with only three