Fără Note în 2021? Samsung anunță că ar putea sări peste lansarea flagship-ului său de toamnă

Scris de | 17 martie, 2021
Fără Note în 2021? Samsung anunță că ar putea sări peste lansarea flagship-ului său de toamnă

Sud-coreenii au anunțat astăzi că ar putea să nu reușească să livreze un telefon din gama Note în 2021, oferind drept motiv principal dificultățile pe care le implică lansarea a două telefoane flagship într-un singur an, arată cei de la Bloomberg. „Seria Note este poziționată ca un model high-end în portofoliul nostru de business” a spus DJ Koh într-o întâlnire cu acționarii, menționând că „ar putea fi.dificil să lansăm două modele flagship-uri în acest an. Perioada de lansare a modelului Note poate fi schimbată, dar vrem să lansăm unul anul viitor”.

Comentariile lui Koh vin ca urmare a unor avertizări ale celor de la Samsung cu privire la o problemă de stocuri a semiconductorilor, care va afecta toți producătorii de smartphone-uri în următoarea perioadă. Totuși, nu acesta ar fi motivul principal al amânării lui Note 21, problema fiind mai mult legată de o reevaluare a lineup-ului Samsung.

Lansarea unui Galaxy Note în acest an era deja o incertitudine, Samsung indicând că își dorește să aducă funcții pentru care această gamă a devenit cunoscută, precum stylus-ul S-Pen, și pe alte device-uri. Sud-coreenii au și făcut acest lucru, oferind pentru Galaxy S21 suport de S-Pen și chiar o husă în care acesta poate fi păstrat. Totuși, compania a insistat că nu va renunța la gama Note.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung says it might skip the Galaxy Note this year