Discord ar putea avea în vedere crearea propriei versiuni de Clubhouse

Scris de | 18 martie, 2021
Discord ar putea avea în vedere crearea propriei versiuni de Clubhouse
foto via @ubergizmo.com

Dacă ai urmărit știrile din rețelele de socializare, este posibil să fi auzit de Clubhouse. În acest moment, este o aplicație numai pentru iOS, unde oamenii se pot aduna în diferite „cluburi” / camere și pot purta conversații vocale între ei. Acest lucru permite oamenilor să găzduiască discuții despre anumite subiecte și permite, de asemenea, participarea publicului.

În prezent, este destul de popular și se pare că Discord vrea să participe și la acțiune. Potrivit unei postări pe Reddit, un utilizator susține că a obținut acces beta la o nouă funcție pe Discord, care seamănă foarte mult cu Clubhouse. Se numește Stage Channel și, în conformitate cu descrierea, este destinat unui public mai mare și unde utilizatorii selectați pot vorbi, dar, în același timp, participanții pot cere participare la conversație.

Interesul Discord nu ar trebui să vină ca o surpriză, întrucât nu sunt singuri. Twitter lucrează la propria versiune numită Spaces, și se spune că Facebook lucrează la ceva similar.

Discord este deja destul de popular în rândul utilizatorilor și este mai degrabă o aplicație de chat decât o rețea de socializare, deci nu suntem siguri dacă ar avea același tip de tracțiune pe care o are Twitter sau Facebook.

Etichete: , ,

Sursa: Discord Could Be Considering Creating Their Own Version Of Clubhouse