Nvidia GeForce NOW anunță noutăți pentru abonați

Scris de | 18 martie, 2021
Nvidia GeForce NOW anunță noutăți pentru abonați

GeForce NOW intră în cel de-al doilea an și se apropie rapid de 10 milioane de utilizatori. Serviciul a anunțat că va adăuga noi oferte de abonament.

Primul de pe listă este un nou tip de abonament, Abonament Priority, care primește aceleași beneficii găsite pe abonamentul Founders. Mai exact, acces cu prioritate la sesiunile de gaming, sesiuni extinse și RTX ON pentru grafică ray-traced și DLSS în jocurile care dispun de aceste tehnologii.

Abonamentele lunare sunt disponibile de la $9.99 pe lună, iar abonamentul anual la $99.99.

GeForce NOW adăugă și beneficiul Founder for Life, care continuă prețul special de $4.99 introdus inițial, atâta timp cât contul are un abonament Founders activ.

GeForce NOW: Ce urmează

Pe măsură ce GeForce NOW va continua să crească, cei din spatele platformei promit că lucrează pentru a îmbunătăți calitatea de streaming, utilizarea serviciului și că vor continua să adăuge și mai multe jocuri.

Cu update-ul 2.0.28 care vine pentru utilizatorii platformei și care va fi disponibil pentru toată lumea în aproximativ o săptămână, calitatea streaming-ului se va îmbunătăți.

Unul dintre modurile prin care se va realiza acest lucru este prin intermediul tehnologiei adaptive Vsync. Ea sincronizează numărul de cadre pe secundă la 60 sau 59.94 Hz pe partea de server pentru a fi în concordanță cu ceea ce experimentează utilizatorii, reducând întreruperile și latența din jocuri. O nouă tehnologie de stabilizare a calității imaginii va permite creșterea bit rate-ului pentru o calitate îmbunătățită și în rețele mai instabile.

De asemenea, Nvidia va adăuga mai multă capacitate în cele mai aglomerate centre de date și dva deschide altele în noi locații. Următoarea locație este în Phoenix, Arizona, iar următoarea este prima locație din Canada, la Montreal.|Cei de la Nvidia spun că ambele vor fi operaționale în acest an și vor ajuta la reducerea timpului de așteptare pentru abonamentele Priority și Founders.

GeForce NOW: joiaGFN

În cele din urmă, Nvidia va face un upgrade la joiaGFN, și va adăuga noi jocuri pe PC și update-uri ale serviciului în fiecare săptămână.

În plus, pe lângă update-urile care vin cu lansarea 2.0.28, se adaugă șapte noi jocuri pe GeForce NOW.

Etichete: , ,