Un nou joc Life is Strange se lansează în septembrie

Scris de | 19 martie, 2021
Un nou joc Life is Strange se lansează în septembrie

Square Enix a ținut ieri o prezentare în cadrul căreia a anunțat planurile sale pentru acest an, care includ și un nou titlu din seria Life is Strange, care va avea numele de True Colors și se va lansa pe 10 septembrie 2021 pentru PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Stadia.

Life is Strange: True Colors este dezvoltat de Deck Nine, studioul care a lucrat anterior la Before the Storm. Jucătorii vor intra în pielea lui Alex Chen, o femeie americană cu origini asiatice ce are abilitatea supranaturală de a „experimenta, absoarbe și manipula” emoțiile puternice pe care le manifestă alte persoane. Povestea se va concentra asupra lui Alex în timp ce aceasta încearcă să își controleze puterea pentru a desluși misterul din jurul morții fratelui său.

Spre deosebire de jocuri anterioare ale seriei, toate episoadele din noul joc vor putea fi jucate la lansare, astfel că cei care doresc vor putea să termine jocul imediat.

Pe lângă anunțul noului titlu, Square Enix a mai spus și că va lansa Life is Strange Remastered Collection, care va include versiuni cu grafică îmbunătățită ale primului joc și prequel-ului acestuia, Before the Storm.

Life is Strange Remastered Collection nu are încă o dată de lansare, însă Square Enix își dorește să lanseze jocul în această toamnă, pe PC, Xbox One, PS4 și Stadia. Cei care vor cumpăra ediția Ultimate a Life is Strange: True Colors vor primi și o copie a colecției remastered, însă jocul va putea fi și cumpărat separat.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: A new Life is Strange is coming in September, and the original is being remastered