Designul OnePlus Watch a ajuns pe internet. Va fi lansat alături de seria OnePlus 9 la sfârșitul lunii martie

Scris de | 20 martie, 2021
Designul OnePlus Watch  a ajuns pe internet. Va fi lansat alături de seria OnePlus 9 la sfârșitul lunii martie
foto via @androidauthority.com

Auzim despre viitorul ceas inteligent OnePlus de ceva vreme, dar abia astăzi îl vedem în sfârșit. Datorită unor zvonuri apărute prin Unbox Therapy pe Twitter, putem vedea ceasul de aproape. Contul oficial de pe Twitter al OnePlus a redistribuit imaginea, deci putem fi siguri că așa arată cu adevărat ceasul.

Interesant este că OnePlus Watch arată foarte asemănător cu Samsung Galaxy Watch Active 2. Are aceeași formă circulară cu margini curbate și două butoane subtile pe partea dreaptă. Chiar și cureaua sa este destul de similară (deși asta împrumută puțin și de la ceasurile Apple Watch și Fitbit).

Indiferent, ceasul arată foarte frumos. Ar fi dezamăgitor doar dacă ați spera că OnePlus va aduce o inovație serioasă în asumarea riscurilor în spațiul purtabil. Totuși, aceasta este prima sa desfășurare pe această piață, așa că are sens pentru companie să o joace un pic în siguranță.

Redarea nu ne oferă multe alte informații, cum ar fi specificațiile și altele asemenea. Cu toate acestea, știm că OnePlus Watch nu funcționează pe Wear OS. În schimb, va avea un sistem de operare în timp real (RTOS). Acest lucru i-ar da probabil avantajul unei durate mari de viață a bateriei și a unei performanțe fluide. Ceasul va fi lansat alături de seria OnePlus 9 pe 23 martie, care se află chiar după colț.

Etichete: , , ,

Sursa: First OnePlus Watch render lands, clearly inspired by other successful watches