Certificarea LG Rollable Bluetooth SIG ne oferă mai multe detalii pentru lansarea oficială

Scris de | 21 martie, 2021
Certificarea LG Rollable Bluetooth SIG ne oferă mai multe detalii pentru lansarea oficială
foto via @slashgear.com

Încă din ziua în care LG a dezvăluit smartphone-ul Rollable, acesta a fost frecvent în știri. După trecerea între rapoartele despre oprirea proiectului și revenirea la viață, iată-ne cu o nouă listă Bluetooth SIG.

Un smartphone LG cu numărul de model LM-R910N apare pe site-ul web de certificare Bluetooth. Se menționează numele acestui dispozitiv ca „LG Rollable”. Designul calificat pentru acest lucru pare, de asemenea, un produs final și va avea conectivitate Bluetooth 5.2.

LG a lansat scurt vestea unui nou smartphone Rollable la lansarea LG Wing. Apoi, a apărut cu un videoclip de produs și a prezentat designul la CES 2021. Cu toate acestea, la scurt timp după aceasta, LG a fost lovit de o nouă controversă.

Rapoartele spun că LG va renunța în curând la activitatea de telefonie mobilă și, odată cu aceasta, dispozitivul rulant LG va fi, de asemenea, oprit. Acestea fiind spuse, datorită declarației purtătorului de cuvânt al companiei, speranțele ca smartphone-ul să se îndrepte spre piețele cu amănuntul sunt încă active.

Oricum, în afară de numele și informațiile despre Bluetooth, înregistrarea nu dezvăluie nicio informație importantă. Cu toate acestea, ar trebui să fie al doilea dispozitiv din cadrul proiectului LG Explorer denumit „Proiectul B” datorită rapoartelor anterioare. În ceea ce privește lansarea, puține zvonuri spun că a avansat de la T1 la T3 din 2021 (iulie-septembrie), dar încă sunt așteptate informații oficiale.

Etichete: , , ,

Sursa: LG Rollable Bluetooth SIG certification gives us more hope for its arrival