Prețul noului smartphone Motorola a fost dezvăluit în online. Ce specificații are cel mai scump smartphone din seria Moto G de până acum

Scris de | 21 martie, 2021
Prețul noului smartphone Motorola a fost dezvăluit în online. Ce specificații are cel mai scump smartphone din seria Moto G de până acum
foto via @pocketnow.com

Motorola are în vedere sosirea unui nou smartphone, care probabil va fi Moto G100. Se confirmă că viitorul telefon va fi alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 870. Motorola îl va lansa pe 25 martie. Înainte de lansare, prețul noului smartphone Moto a fost dezvăluit în online. Aceste zvonuri sugerează că Moto G100 va fi cel mai scump smartphone din seria Moto G de până acum.

Potrivit unei listări de pe site-ul retailerului spaniol Paratupc, un telefon Motorola cu numărul de model XT2125 are un preț de 479,77 EUR. Acest preț este pentru modelul de stocare de 8 GB RAM + 128 GB. Este listat în varianta de culoare albastră. Este probabil ca Moto G100 să fie versiunea globală a Motorola Edge S care a fost lansată în China în ianuarie.

Acesta ar putea să ruleze Android 11 din cutie. Lista Geekbench a indicat, de asemenea, prezența unui procesor cu o frecvență de bază de 1,80 GHz cu viteze maxime de 3,19 GHz și are grafică Adreno G50. Motorola a confirmat deja că este Snapdragon 870 SoC.

Dacă Moto G100 este într-adevăr Motorola Edge S, va veni echipat cu un ecran LCD Full HD + IPS de 6,7 inci, care oferă un raport de aspect 21: 9 cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Se spune că smartphone-ul are 128 GB / 256 GB de stocare internă alături de 8 GB de memorie RAM. Va livra o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 20W.

În ceea ce privește optica, este posibil ca Moto G100 să aibă o configurație triplă a camerei spate condusă de o cameră primară de 64MP. Va fi alături de un obiectiv ultra-larg de 16MP și un senzor de adâncime de 2MP. Motorola Edge S vine cu funcții precum modul vlogger, zoom audio și un mod de noapte dedicat pentru fotografii cu lumină slabă, iar Moto G100 le va include probabil. Veți obține o configurație duală de 16MP + 8MP cu cameră dublă.

Etichete: , ,

Sursa: Leaked price suggests Moto G100 to be the most expensive Moto G-series device yet