Vânzările pentru prima lună ale Samsung Galaxy S21 sunt de trei ori mai mari față de S20

Scris de | 23 martie, 2021
Vânzările pentru prima lună ale Samsung Galaxy S21 sunt de trei ori mai mari față de S20

Conform datelor de la Strategy Analytics, seria Galaxy S21 de la Samsung este un succes major în SUA – modelele S21 au vândut de trei ori mai multe unități decât seria S20 de anul trecut în prima lună de disponibilitate.

Trio-ul S21 a fost la un început bun după toate indicațiile. A înregistrat precomenzi record în Marea Britanie, vânzările timpurii în Coreea de Sud au depășit vânzările S20 cu 30% și acum există vești bune de pe o altă piață cheie pentru Samsung.

În SUA, Galaxy S21 Ultra este cea mai populară opțiune, reprezentând peste 40% din unitățile S21 vândute. Este cel mai scump dintre cele trei (și, de asemenea, cel mai capabil), dar a ajutat ca Samsung să înceapă cu reducerile mai devreme decât de obicei.

Privind înapoi în Coreea de Sud pentru o clipă, vânzările din prima lună a modelelor Galaxy S21 au triplat vânzările S20 față de anul trecut.

Oricum, vânzările vor începe în mod natural să se diminueze în următoarele câteva luni, așa că Samsung are deja planificată o lansare – conform unei cronologii, Galaxy S21 FE va fi anunțat la jumătatea lunii august. Va fi o lansare majoră, mai ales că s-ar putea să nu vedem o nouă notă anul acesta. Noile smartphone-uri pliabile ar trebui să sosească în Q3.

Etichete: , , , ,

Sursa: Analysts: first month Galaxy S21 sales in the US triple that of the S20 last year