OnePlus lansează primul său ceas inteligent și promovează durata de viață a bateriei de 2 săptămâni

Scris de | 24 martie, 2021
OnePlus lansează primul său ceas inteligent și promovează durata de viață a bateriei de 2 săptămâni
foto via @9to5mac.com

OnePlus a prezentat astăzi primul său ceas inteligent, iar portabilul ia multe detalii de la Apple Watch. Deși asta nu este o surpriză și multe clone Apple Watch au mai apărut, OnePlus Watch pare să se diferențieze printr-un design rotund, o durată de viață a bateriei de 2 săptămâni și alte caracteristici de ultimă generație la un preț de doar 159 USD.

Când vine vorba de caracteristicile inspirate de Apple Watch, OnePlus Watch are cele mai multe hit-uri: banda sportivă (ușor de schimbat), monitorizarea oxigenului din sânge, urmărirea a peste 100 de tipuri de antrenament, peste 50 de fețe de ceas, GPS încorporat, „exerciții de respirație, ”Urmărirea ritmului cardiac, inclusiv monitorizarea HRV / stresului, urmărirea somnului, afișarea sticlei safir și multe altele.

Dar, dincolo de ceea ce oferă Apple Watch Series 6, OnePlus spune că noul său ceas va avea o durată de viață a bateriei de două săptămâni pentru utilizare obișnuită sau o săptămână pentru utilizatorii activi și va avea o fracțiune din prețul Apple Watch.

În special, OnePlus Watch nu rulează sistemul de operare Wear Google și folosește o versiune RTOS personalizată (similară cu ceea ce face Fitbit), care va deschide ușa compatibilității cu iOS, precum și cu Android. Cu toate acestea, asistența iOS nu va ajunge la lansare în aprilie. OnePlus a declarat: „Compatibilitatea cu iOS va veni la o dată ulterioară și va funcționa cu 10.0 sau o versiune ulterioară”.

OnePlus va vinde, de asemenea, o ediție specială din aliaj de cobalt a ceasului. În realitate, acest lucru va sta undeva între trackerele de bază de fitness și Apple Watch în adevărate funcționalități. OnePlus Watch va fi lansat la vânzare pe 14 aprilie, în varianta de bază neagră.

 

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus debuts its first Apple Watch competitor touting 2-week battery life and $159 price