Versiunile Moto G50 5G, care urmează să fie unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G, au fost dezvăluite în imagini

Scris de | 24 martie, 2021
Versiunile Moto G50 5G, care urmează să fie unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G, au fost dezvăluite în imagini
foto via @phonearena.com

În ultimul timp, se pare că au existat zvonuri aproape zilnice despre gama de telefoane mobile mid range din ce în ce mai mare a Motorola. Astăzi nu face excepție, deoarece versiunile Moto G50 5G, care urmează să fie unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G, au fost dezvăluite în imagini.

foto via @phonearena.com

Sosind prin amabilitatea lui Nieuwe Mobiel, imaginile de marketing în cauză coroborează imaginile live ale telefonului și prezintă un design care este în concordanță cu ceea ce Motorola a oferit pe dispozitivele recente, cum ar fi Moto G30 și Moto G10. Moto G50 5G se mândrește cu un dispozitiv dreptunghiular pe partea din spate, care găzduiește trei senzori, dintre care unul este un senzor principal de 48 de megapixeli, conform scrisului de lângă camere.

Informațiile indică prezența unui shooter cu unghi ultra-mare de 5 megapixeli și a unei camere macro de 2 megapixeli. Din păcate, nu știm nimic despre specificațiile camerei selfie, dar știm unde va sta. Motorola a selectat un panou crestat de 6,5 inci de 90Hz, înconjurat de rame laterale subțiri. Desigur, camera frontală se află în interiorul crestăturii, chiar sub difuzorul intrauricular. Este dotat cu Snapdragon 480 5G Qualcomm și o baterie frumoasă de 5.000 mAh. Android 11 este probabil inclus direct din cutie.

O dată de lansare nu s-a aflat, însă numărul mare de zvonuri sugerează că Motorola ar putea anunța Moto G50 5G destul de curând, astfel încât telefonul ar putea fi disponibil încă de luna viitoare. Când va ajunge în cele din urmă la rafturi, este de așteptat un preț de vânzare de aproximativ 230 EUR în Europa. Acest lucru l-ar face puțin mai scump decât Moto G30 de 180 EUR, dar totuși foarte accesibil și de departe cel mai ieftin telefon 5G din gama Motorola.

Etichete: , ,

Sursa: Press renders of Motorola's next budget 5G phone have leaked