Motorola a lansat cel mai puternic midrange al său, moto g100. Când va fi disponibil

moto g100

Moto g100 este unul dintre primele telefoane din lume care utilizează cel mai recent lansat procesor Snapdragon 870 5G, ce oferă conectivitate 5G și standard Wi-Fi 6. Telefonul este echipat și cu o baterie de 5000 mAh care permite utilizatorilor să se folosească la maximum de caracteristicile sale, beneficiind de peste 40 de ore de autonomie în utilizare. De asemenea, moto g100 vine cu 8 GB memorie și 128 GB spațiu de stocare și se poate adăuga până la 1TB cu un card microSD, pentru a salva fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri.

Noul smartphone Motorola are același format 21:9 cu care ne-a obișnuit deja compania și vine cu un ecran mare, de 6,7 inci. Ecranul afișează o gamă de culori cu 25% mai diversă și certificare HDR10, și vine și cu o rată de refresh rapidă de 90Hz. Procesorul încarcă grafica de două ori mai rapid decât orice model anterior moto g, pentru jocuri care se văd mai bine și au performanțe mai bune ca oricând.

Datorită caracteristicilor Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, posesorii moto g100 pot beneficia de personalizări avansate, grafică realistă și viteze de vârf. Mai mult, caracteristicile Gametime puse la dispoziție de Motorola oferă aplicații și instrumente de îmbunătățire a performanțelor jocului, în timp ce reglează automat setările telefonului, astfel încât pasionații de gaming să nu fie întrerupți de apelurile primite sau de alte notificări.

Camera principală a lui moto g100 are 64MP și este dotată cu tehnologia Quad Pixel pentru o sensibilitate la lumină de 4 ori mai bună în condiții de luminozitate scăzută. Senzorul ultrawide de 16MP cuprinde de până la 4 ori mai mult într-un cadru pentru a fotografia peisaje complete, dar și pentru cele mai bune selfie-uri de grup. În plus, tehnologia Macro Vision, cu o lumină inelară încorporată permite apropierea de 5 ori mai mult față de un obiectiv standard, pentru a capta detalii minuscule.

Noul moto g100 introduce modul Dual Capture pentru a îmbunătăți experiența video pe telefon. Dual Capture oferă posibilitatea înregistrării video prin utilizarea simultană a camerei principale și frontale, pentru a surprinde o imagine atât cu utilizatorul, dar și cu un alt subiect. De asemenea, Motorola introduce pe moto g100 încă o tehnologie, Audio Zoom, care utilizează microfoane pentru a captura sunetul subiectului, filtrând, în același timp, zgomotul ambiental și vocile pentru un rezultat mai curat și mai profesional.

Moto g100 introduce și Ready For, o nouă platformă care amplifică toate funcțiile smartphone-ului. Această experiență dezvoltată pentru telefoanele Motorola, permite utilizatorilor să activeze urmărirea avansată a subiectului atunci când apelează și înregistrează. În plus, permite rularea jocurilor de pe telefon pe desktop sau utilizarea aplicațiilor pe un ecran de calculator, oferind mai mult spațiu pentru a lucra și a te juca.

Cel mai nou dispozitiv Motorola este disponibil în trei culori distincte – iridescent sky, iridescent ocean și slate grey , care-și schimbă nuanță ori de câte ori dispozitivul surprinde lumina din unghiuri diferite. 

Moto g 100 va fi disponibil în țările selectate din Europa începând din această săptămână, la un preț recomandat de 490 euro. Noi i-am făcut deja un review, după aproape o săptămână de utilizare, pe care îl puteți găsi aici