Oppo Reno5 5G și Oppo Reno5 Lite, disponibile la precomandă în România. Prețuri și specificații

Scris de | 25 martie, 2021
Oppo Reno5 5G și Oppo Reno5 Lite, disponibile la precomandă în România. Prețuri și specificații

Cele mai noi smartphone-uri OPPO, Reno5 5G și Reno5 Lite, vor fi disponibile pentru precomandă și în România, la toți partenerii oficiali, în două variante de pachete promoționale cu gadget-uri cadou.

Astfel, în perioada 26 martie – 9 aprilie, cei care comandă OPPO Reno5 5G primesc gratuit OPPO Watch de 46mm cadou, iar cei care se orientează către Reno5 Lite primesc un OPPO Band gratuit.

Pachetele de precomandă sunt disponibile la toți partenerii OPPO: Altex, Emag, Flanco, Media Galaxy și la operatorii de telefonie mobilă: Digi, Orange și Vodafone.

Noile smartphone-uri din seria Reno5 reprezintă o alegere bună atunci când vine vorba despre surprinderea momentelor importante datorită performanțelor video bune, autonomiei bateriei, precum și a design-ului subțire și ușor.

Oppo Reno5 5G

Reno5 5G dispune de funcția AI Highlight Video, o caracteristică de top care utilizează detecția inteligentă a luminii, combinând algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR pentru a îmbunătăți calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.

Mai mult, funcțiile video Dual-View Video facilitează realizarea unui conținut creativ. Alături de celelalte tehnologii, inclusiv tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, suportul 5G, ecranul AMOLED, cu rată de refresh de 90Hz, toate dispuse într-o carcasă subțire, Reno5 5G este conceput pentru a fi smartphone-ul pe care utilizatorii se pot baza.

Prin sistemul video FDF Portrait (Full Dimension Fusion), utilizatorii smartphone-ului Reno5 5G pot personaliza setările AI Highlight Video în funcție de propriile nevoi.

În plus, Reno5 5G introduce o serie de caracteristici video cu ajutorul cărora utilizatorii pot crea conținut mai creativ. Noua funcție Dual-View Video permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală. Această funcție de înregistrare oferă o perspectivă dublă a imaginilor filmate, bună pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

De asemenea, Reno5 5G încorporează funcții video, precum OPPO Ultra Steady Video 3.0, tehnologia exclusivă de stabilizare care permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri stabile, de calitate. În ceea ce privește performanțele foto, Reno5 5G prezintă de asemenea o îmbunătățire datorită OPPO Image-clear Engine. 

Pentru achizițiile din perioada de precomandă, Reno5 5G va veni la pachet cu OPPO Watch în varianta de 46mm, cadou.

OPPO Watch vine echipat cu sistemul de operare Wear OS dezvoltat de Google. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului  transformă smartwatch-ul OPPO într-unul dintre cei mai potriviți parteneri de antrenament.

Oppo Reno5 Lite

Un alt model al seriei OPPO Reno5 este si Reno5 Lite, un smartphone competitiv care oferă multiple opțiuni creatorilor de conținut, fiind totodată succesorul modelului OPPO Reno4 Lite.

Cu un sistem de camere principale de 48MP și cameră frontală de 32MP, Reno5 Lite moștenește de la predecesorul acestuia funcțiile video portrait, precum AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI Night Flare Portrait Video etc, utilizatorii bucurându-se în același timp de noile funcții ale seriei Reno5 precum Dual-View Video.

Reno5 Lite este echipat cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Astfel, cu o încărcare de doar 5 minute, utilizatorii pot urmări aproximativ 3 ore de conținut pe Youtube.

Smartphone-ul va fi livrat (doar pentru achizițiile din perioada de precomandă) împreună cu noul OPPO Band care prezintă funcția de monitorizare continuă a nivelului de oxigen prin măsurarea saturației de oxigen din sânge (SpO2) pe parcursul somnului. De asemenea, OPPO Band oferă 12 moduri de antrenament, dar și alte funcții importante, necesare unui stil de viață activ.

Etichete: , , , , ,