Razer anunță Kraken V3 X, cele mai ieftine căști ale sale cu iluminare RGB

Scris de | 26 martie, 2021
Razer anunță Kraken V3 X, cele mai ieftine căști ale sale cu iluminare RGB

Razer a anunțat astăzi căștile de gaming Razer Kraken V3 X, care se bazează pe punctele forte ale celor mai bine vândute căști ale sale, Razer Kraken X. Noile căști au fost proiectate pentru sesiuni prelungite de gaming, oferind confort sporit, difuzoare îmbunătățite și iluminare Razer Chroma RGB.

Echipate cu difuzoare Razer TriForce 40 mm, tehnologie patentată care a debutat cu familia de căști destinate sporturilor electronice, Razer BlackShark V2, dar și sunet Surround 7.1, noile Razer Kraken V3 X oferă o experiență audio excelentă pentru fanii Razer.

Nu lipsește nici microfonul Razer HyperClear Cardioid, pentru durata sesiunilor de joc cu colegii de echipă. Având o greutate de 285 g, cu o combinație de material textil și spumă cu memorie pentru cupe, Razer spune că jucătorii se vor bucura de confort sporit chiar și pe durata sesiunilor de gaming prelungite.

Acestea sunt cele mai accesibile căști din portofoliul Razer compatibile cu Razer Chroma RGB, sistemul de iluminare dezvoltat de Razer care le permite utilizatorilor să aleagă din 16,8 milioane de culori, putând astfel să personalizeze zona de iluminare aferentă cupelor în orice mod doresc.

Razer Kraken V3 X sunt deja disponibile pe site-ul Razer și în oferta partenerilor autorizați, la prețul de 79,99 de euro.

Etichete: , , , , , ,