Xiaomi a lansat Mi Smart Projector 2 Pro în segmentul de produse pentru casă. Ce caracteristici și ce preț are cinematograful inteligent

Evenimentul de ieri prezentat de Xiaomi a adus noutăți în materie de smartphone-uri produse wearable, dar și pe segmentul pentru casă, precum este Mi Smart Projector 2 Pro.

Noul Mi Smart Projector 2 Pro oferă o calitate a imaginii incredibilă –  1920 x 1080 FHD – cu posibilitatea de ajustare a proiecției de la 60 la 120 de inchi. Pentru a simula un cinematograf în locuință, Mi Smart Projector 2 Pro este dotat cu un chip DMD de 0.47 inchi, capabil să atingă o luminozitate maximă de 1300 lumeni ANSI. Calitatea imaginii este și mai mare datorită suportului HDR 10, care livrează o rată de contrast înaltă și culori clare.

Mi Smart Projector 2 Pro are difuzoare de 10W integrate ce folosesc tweetere duale și woofere full-range duale. Prin adăugarea DTS-HD și suportul Dolby Audio, proiectorul livrează un sunet de cea mai bună calitate. De asemenea, poate fi folosit și ca boxă prin conectarea la o sursă audio prin Bluetooth.    

Dotat cu sistem de operare certificat Android TV, Mi Smart Projector 2 Pro oferă o gamă variată de conținut video, jocuri și aplicații, toate prin intermediul unei interfețe intuitive. Netflix este preinstalat, iar utilizatorii pot să își proiecteze conținutul propriu prin Chromecast. Cu Google Assistant integrat, conținutul redat se poate modifica prin comandă vocală, dar de asemenea se pot controla și dispozitivele inteligente conectate. În acest mod, experiența locuinței smart este disponibilă prin acest nou tip de hub inteligent.

Mi Smart Projector 2 Pro va avea un preț recomandat de vânzare de 999 euro.