Xiaomi lansează Mi 11 Ultra, un salt important în privința tehnologiei camerelor. Ce caracteristici și ce preț are smartphone

Scris de | 30 martie, 2021
Xiaomi lansează Mi 11 Ultra, un salt important în privința tehnologiei camerelor. Ce caracteristici și ce preț are smartphone

Xiaomi Mi 11 Ultra este cel mai nou flagship al companiei chineze, acesta fiind echipat cu una dintre cele mai puternice camere din istoria telefoanelor, și cu un procesor de top Qualcomm Snapdragon 888. Flagship-ul Xiaomi aduce una dintre cele mai revoluționare tehnologii la dispoziția utilizatorilor din întreaga lume.

Mi 11 Ultra face un salt important în privința tehnologiei camerelor de pe telefoanele inteligente, prin debutul global al senzorului larg Samsung GN2. Dispozitivul merge și mai departe prin setup-ul triplu la nivel pro, format numai din camere “principale”. Mi 11 Ultra este echipat și cu o cameră de 48MP ce asigură un zoom optic 5x, dar și un zoom hibrid 10x și un zoom digital 120x.

Acesta are un ecran de 6.81” 120Hz WQHD+ Samsung AMOLED quad-curved DotDisplay făcut din material E4. Display-ul oferă o luminozitate maximă de 1,700 niți și poate reproduce 1.07 miliarde de culori. Gradarea este mai fină și mai naturală, culorile mai vii și mai exacte. Rezoluția de 3200 X 1440, rata de refresh de 120Hz și rata de răspuns a ecranului de 490Hz vin în completarea unui ecran ultra fluid, rapid și detaliat. Protecția sa este asigurată de Corning Gorilla Glass Victus.
Mi 11 Ultra vine cu o surpriză: are un display secundar pe spate. Acesta nu doar că dublează ecranul principal prin afișarea informațiilor cheie, precum data, ora și notificările, dar poate fi folosit și ca oglindă pentru selfie-uri.

Telefonul are difuzoare duale, calibrate de experții Harman Kardon, colaborare ce a început odată cu lansarea Mi 11. Despre baterie știm că ajunge la 100% în mai puțin de 36 de minute cu încărcare la 67W atât prin cablu, cât și wireless turbo.

Mi 11 Ultra are un spate ceramic premium, plăcut la atingere și un design elegant. Telefonul este disponibil în două culori: Ceramic White și Ceramic Black. De asemena, este certificat IP68 la praf și apă, iar pentru a ajunge la standardele IP68, acesta folosește o supapă de presiune cu permeabilitate ridicată.

Mi 11 Ultra, în varianta 12GB+256GB va fi disponibil la prețul recomandat de vânzare de 1.199 euro. Prețurile și disponibilitatea la nivel local vor fi anunțate în curând.

Etichete: , , , ,