Selly renunța la „Selly Show”, emisiunea de la PRIMA TV . Vezi de ce a luat vloggerul această decizie

Scris de | 1 aprilie, 2021
Selly renunța la „Selly Show”, emisiunea de la PRIMA TV . Vezi de ce a luat vloggerul această decizie
foto via @paginademedia.ro

Selly și-a surprins întotdeauna fanii cu deciziile sale, la fel cum s-a întâmplat și atunci când a decis să își lanseze primul show televizat, la Prima TV. Din decembrie ,de la lansarea oficială până în prezent, se pare că publicul trustului de televiziune a „întinerit” considerabil datorită fanilor vlogger-ului.

La doar câteva luni distanță, Selly anunță că va renunța la Selly Show „A fost în totalitate decizia mea”, a declarat acesta. Au fost 13 ediții intense și diferite, cea mai vizionată fiind cea de Crăciun (260.000 de români s-au uitat atunci).

Andrei Șelaru, numit Selly în lumea online-ului, susține că nu se mai regăsea în acest format, în ciuda faptului că era un vis devenit realitate pentru el atunci când a luat decizia de a lansa show-ul.

 „Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre„, a declarat vloggerul Selly pentru paginademedia.ro 

Nu știm dacă este vorba despre o păcăleala de 1 Aprilie sau nu, însă luând în considerare prankurile sale faimoase de pe Youtube  sau păcălelior la care a supus presa până acum nu ne rămâne decât să oferim credibilitate spuselor lui Selly până la proba contrarie. 

Lăsând la o parte zona de venituri, de profit, de cifre, am tras linie și am realizat că este mai bine pe online. Acolo sunt în elementul meu, făcând vlogging și cred că va fi și în următorii ani. Poate dacă aveam 30 de ani altfel ar fi fost rezultatul cu acest proiect, dar acum, chiar dacă a fost unul dintre visurile mele, mi-am dat seama că nu mă regăsesc ”, a punctat Andrei Șelaru. 

Etichete: , , , , ,

Sursa: Stop Selly Show. Selly coboară de la „prima”. "A fost în totalitate decizia mea"