De la memă la realitate: Xbox creează un mini-frigider

Scris de | 5 aprilie, 2021
De la memă la realitate: Xbox creează un mini-frigider

După ce noua consolă Xbox Series X a fost comparată constant cu un mini-frigider încă de la lansare, Microsoft vrea să transforme glumele făcute pe seama aspectului său în realitate. În ultimele săptămâni, contul oficial Twitter Marketing a organizat o competiție pentru a vedea care este, în opinia membrilor rețelei sociale, cel mai bun brand în materie de marketing și postări pe Twitter.

Competiția a fost câștigată la limită de Xbox, după o finală în care au adunat 50,5% din voturi, față de Skittles, celălalt brand finalist, care a adunat 49,5%.

Aaron Greenberg, managerul general al Xbox games marketing, a reacționat în urma victoriei companiei sale, mulțumindu-le celor care au votat și anunțând că o promisiune mai veche a celor de la Xbox va fi respectată. Astfel, divizia de gaming a celor de la Microsoft va produce mini-frigidere sub forma consolei Xbox Series X, primul dintre acestea fiind trimis către cei de la Skittles.

Reacția fanilor Xbox nu s-a lăsat așteptată. După ce mulți dintre aceștia au început să numească noua consolă „mini-frigiderul” în spirit de glumă, vestea că Xbox va face ca gluma să devină realitate și chiar va produce un mini-frigider în această formă a produs un nou val de entuziasm.

Mini-frigiderul Xbox Series X ar urma să coste câteva sute de dolari, cel mai probabil, iar Greenberg a anunțat că va aduce mai multe vești despre el pe parcursul acestui an. Știm însă că au fost produse deja câteva modele care au fost personalizate și trimise unor colaboratori ai celor de la Microsoft, precum Dwayne „The Rock” Johnson, care a primit unul ce are inscripționat numele brandului său de băuturi energizante, ZOA.

Xbox Series X mini-frigider ZOA

Etichete: , , , , ,

Sursa: Microsoft to Make Xbox Series X Mini Fridges After Winning the #BestOfTweets Championship