Moto g100 a ajuns în România. Unde și la ce preț îl găsim

Scris de | 5 aprilie, 2021
Moto g100 a ajuns în România. Unde și la ce preț îl găsim

La o săptămână de la lansarea globală în Europa, Motorola anunță astăzi disponibilitatea locală a noului dispozitiv moto g100, care poate fi cumpărat din magazinele Altex sau de pe website-ul Altex. Acesta este primul smartphone din gama moto g care este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon din seria 8.

Prin lansarea moto g100, Motorola sărbătorește 10 generații ale familiei moto g, gama sa de telefoane midrange, focusate pe un raport bun între calitate și preț. Prin dezvoltarea gamei moto g, Motorola spune că gama g reprezintă angajamentul de a pune pe primul loc utilizatorii și tot ceea ce contează pentru ei.

Telefonul a ajuns și în redacția connect în urmă cu câteva săptămâni, prilej cu care l-am examinat și i-am făcut și un review, pe care îl poți citi în detaliu aici. Pentru a face un scurt rezumat, pot să spun că telefonul are o performanță foarte bună și camera se descurcă mult mai bine decât m-aș fi așteptat, fiind capabilă să scoată rezultate impresionante.

Moto g100 este disponibil începând de azi în România, în magazinele Altex și pe website-ul Altex, la prețul recomandat de 2199,90 lei.

Etichete: , , , , , ,