Randări ale flagship-ului Sony Xperia 1 III au apărut înainte de lansare

Scris de | 7 aprilie, 2021
Randări ale flagship-ului Sony Xperia 1 III au apărut înainte de lansare
foto via @sonyalpharumors.com

Sony a programat un eveniment de lansare a produsului pe 14 aprilie și, dacă se vor crede zvonuri, va marca debutul unui nou flagship – Xperia 1 III. Acum, randările telefonului au fost difuzate în urmă cu puțin timp, iar unele dintre specificațiile sale cheie și-au făcut drum și în mediul online. Producătorul de casă Olixar a publicat pe site-ul său oficial redări de înaltă rezoluție ale Sony Xperia 1 III, confirmând mai mult sau mai puțin că zvonurile sunt adevărate.

foto via @pocketnow.com

Vedem un design înalt familiar, cu rame subțiri în partea superioară și inferioară, senzor de amprentă încorporat în butonul de alimentare și un buton de declanșare dedicat, de asemenea. Gama triplă de lentile este găzduită într-o cameră aliniată vertical, în spate. Sony nu face modificări estetice drastice aici, dar există câteva upgrade-uri notabile în interiorul Xperia 1 III.

Viitorul flagship Sony va oferi un panou OLED 4K HDR cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și ceea ce pare a fi un raport de aspect „cinematic” de 21: 9. Snapdragon 888 SoC de vârf al liniei Qualcomm păstrează lucrurile în tandem cu până la 16 gig de RAM și 512 GB de stocare la bord. Mai mult, o baterie de 5.000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 65W va păstra luminile aprinse.

foto via @pocketnow.com

În ceea ce privește hardware-ul de imagistică, se spune că Sony a înarmat Xperia 1 III cu un snapper principal de 64MP, o cameră de unghi ultra-larg de 12MP și o cameră foto teleobiectivă de 12MP în stil periscop, care este promovată pentru a oferi o rază de zoom de 60x. Desigur, vor exista și câteva trucuri ale camerei. În plus față de Xperia 1 III, Olixar a listat și versiunile de carcase ale Xperia 10 III mid-ranger. Aceasta are și o configurare triplă a camerei din spate și ia câteva indicii de design de la fratele său emblematic. Se zvonește că va fi echipat cu un afișaj de 6 inci și un snapper selfie de 8MP și se va lansa în următoarele săptămâni.

foto via @pocketnow.com

Etichete: , ,

Sursa: Sony’s Xperia 1 III flagship leaked in all its glory by casemaker ahead of launch