Testează experiența Samsung direct pe dispozitivul tău iPhone cu această aplicație. iTest, un efort Samsung de a atrage utilizatorii ‌iPhone

Scris de | 9 aprilie, 2021
Testează experiența Samsung direct pe dispozitivul tău iPhone cu această aplicație. iTest, un efort Samsung de a atrage utilizatorii ‌iPhone
foto via @macrumors.com

Samsung a lansat „iTest”, o experiență interactivă a site-ului web, concepută pentru a permite utilizatorilor de iPhone să testeze funcțiile Galaxy pe dispozitivul tau iOS sau „să probeze cealaltă parte”, după cum spune Samsung.

Site-ul iTest este făcut cunoscut în Noua Zeelandă, potrivit unui cititor MacRumors care a dat peste această funcție. Vizitarea site-ului iTest pe un „iPhone” îi solicită pe utilizatori să instaleze o aplicație web pe ecranul de pornire.

De acolo, atingerea aplicației se lansează într-un ecran de pornire simulat al smartphone-ului Galaxy, completat cu o gamă de aplicații și opțiuni de setări. Poți deschide Magazinul Galaxy, poți aplica teme și chiar accesa mesaje și aplicații pentru telefon.

Vei primi apeluri telefonice simulate pentru a-ți spune despre funcțiile Galaxy, precum și o serie de mesaje, plus un tutorial pentru cameră de lafotograful Logan Dodds care trece prin toate opțiunile de fotografie disponibile.  Există o serie de sfaturi care apar în timp ce navighezi prin interfață pentru a vă informa despre toate caracteristicile care sunt inaccesibile, plus că puteți naviga prin aplicația Galaxy Wearable cu toate accesoriile Samsung. Aplicația prezintă fotografii, există tutoriale pentru aplicațiile Samsung Kids și Samsung Health, iar aplicația de setări îți permite să afli despre unele dintre caracteristicile de personalizare disponibile.

Deși Samsung pare să promoveze această experiență în Noua Zeelandă în prezent, oricine o poate încerca. Este o modalitate utilă de a arunca o privire asupra caracteristicilor și funcțiilor Galaxy pe dispozitivul tău iOS. Dacă nu deții unul, este cu siguranță cel mai ambițios efort de la Samsung de a atrage utilizatorii ‌iPhone‌.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung's 'iTest' Lets You Try a Galaxy Device on Your iPhone