Primele leak-uri cu Samsung Galaxy A82 au ajuns pe Internet

Scris de | 12 aprilie, 2021

Samsung Galaxy A82 este unul dintre cele mai așteptate telefoane mid-range de la producătorul sud-coreean, a apărut în primele imagini „scăpate” pe Internet. Acesta va fi comercializat și sub denumirea de Quantum2 pe unele piețe asiatice și va dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 855+.

Samsung Galaxy A82: Design

Dacă în urmă cu câteva zile am avut parte doar de speculații în ceea ce privește designul său, cele mai noi poze au fost postate pe rețeaua socială cineză Weibo.

Ele ne arată un terminal similar din punct de vedere al dimensiunilor cu vârful de gamă S21, însă care vine cu un design diferit pentru camera foto. De asemenea, putem observa și decupajul senzorului foto frontal, care se află pe centrul părții de sus a display-ului.

FOTO via GSMArena
FOTO via GSMArena

Noul mid-range al celor de la Samsung va dispune și de o baterie destul de ofertantă, de 4500 de mAh, care vine la pachet și cu suport pentru fast-charging la 25W, deși în cutia acestuia se zvonește că vom avea parte de un brick de priză de doar 15W.

Samsung Galaxy A82: Când se lansează

Samsung va lansa Galaxy A82, cel mai probabil, în jurul datei de 23 aprilie, însă nu se cunosc încă primele piețe care vor beneficia de apariția smartphone-ului. În plus, acesta va beneficia, mai mult ca sigur, și de conectivitate 5G, un standard care devine din ce în ce mai prezent pe telefoanele mid-range.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung Galaxy Quantum2 - aka Galaxy A82 - leaks in detail