Transporturi de telefoane vivo întrerupte de o companie aeriană din Hong Kong după ce un lot de telefoane a luat foc

Scris de | 12 aprilie, 2021
Transporturi de telefoane vivo întrerupte de o companie aeriană din Hong Kong după ce un lot de telefoane a luat foc
foto via @mobzine.ro

Hong Kong Airlines a întrerupt toate transporturile de telefoane mobile vivo după ce un lot al modelului Vivo Y20 a luat foc pe aeroportul din Hong Kong cu câteva zile în urmă.

Într-o comunicare internă din 11 aprilie accesată de Economic Times, transportatorul aerian de marfă din Hong Kong a declarat: „Ne pare rău să vă informăm că ultima actualizare a embargoului cu efect imediat tuturor mărfurilor, interzice acceptarea „CargoLink Logistics HK Co Ltd ” și „Sky Pacific Logistics HK Co Ltd” și / sau co-încărcătorilor transportate de aeronave RH/HX până la o notificare ulterioară. De asemenea, întrerupeți transportarea oricărui tip de telefon mobil „vivo”.

În prezent, este o singură companie aeriană care interzice transportul de terminale vivo, dar dacă mai multe sau toate companiile aeriene urmează exemplul interzicerii încărcăturilor vivo, aceasta poate provoca daune brandului, mai ales atunci când compania cheltuiește sume mari pe piețe precum India pentru branding.  

Pentru cei care nu sunt conștienți, compania este sponsorul titlului pentru Premier League indiană în curs (IPL), un turneu de cricket, care se numără printre cele mai mari ligi sportive din lume. Rămâne de văzut dacă această interdicție recentă afectează operațiunile companiei din India. vivo produce și smartphone-uri în India.

În urmă cu câțiva ani, în 2017, Samsung a trebuit să-și oprească toate unitățile smartphone-ului Galaxy Note 7, iar compania a suferit pierderea a milioane de dolari. Mai multe telefoane ale modelului au fost raportate că explodează din cauza problemelor legate de baterie.

Etichete: , ,

Sursa: Vivo phones embargoed by Hong Kong Airline after phone catches fire