Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 2 ar putea fi lansate în iulie

Scris de | 13 aprilie, 2021
Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 2 ar putea fi lansate în iulie

Planurile producătorilor de smartphone-uri ar fi putut fi afectate de lipsa globală a chipset-urilor, dar Samsung se pare că va continua cu lansările sale de telefon pliabil în acest an. Potrivit unui raport al The Elec, compania urmează să lanseze Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 2 încă din iulie.

De asemenea, ne putem aștepta la modificări de design ale afișajului și bateriei pliabilului. Raportul menționează o scădere a capacității bateriei la 4.380 mAh – aceeași capacitate ca și Galaxy Fold original. Ecranul pliant măsoară 7,5 inci, în timp ce ecranul exterior 6,2 inci. Cu toate acestea, ar putea apărea o rată de reîmprospătare.

Galaxy Z Flip 2 ar putea câștiga, de asemenea, o baterie mai mică, potrivit unui raport anterior. Pliabilul poate vedea o scădere de la un design cu celule duble de 3.300mAh la 3.200mAh.

Samsung a confirmat în decembrie că intenționează să reducă liniile sale de telefon pliabile. Galaxy Z Fold 3 poate avea și funcționalitatea S Pen, care ar trebui să-și îmbunătățească și mai mult versatilitatea.

În cazul în care Samsung își va lansa dispozitivele pliabile în iulie, aceasta ar suplini în mare parte lipsa unui dispozitiv Note din acest an. Seria Note debutează în mod tradițional în august. În martie, compania a confirmat că nu va exista seria Galaxy Note 21 în acest an, dar nu a exclus complet seria.

Totuși, cu zvonuri despre o versiune mai subțire, suport S Pen și acum o dată de lansare Q2, se pare că Samsung ar putea factura Galaxy Z Fold 3 ca înlocuitorul Note din acest an – și, eventual, viitor.

Etichete: , ,

Sursa: Report: Samsung expected to launch Galaxy Z Fold 3, Z Flip 2 in July