Samsung Galaxy S22 poate veni fără senzor ToF pentru cameră

Scris de | 20 aprilie, 2021
Samsung Galaxy S22 poate veni fără senzor ToF pentru cameră
foto via @androidauthority.com

Senzorii 3D ToF sunt pe smartphone-uri încă din 2018, permițând dispozitivelor să calculeze mai precis efectele de adâncime și realitatea augmentată.

Acum, un nou raport din Coreea sugerează că familia Galaxy S22 va sări peste senzorii 3D ToF. ET News relatează că Samsung a decis recent să nu utilizeze tehnologia telefoanelor Galaxy S22, citând o sursă familiarizată cu planurile de dezvoltare a telefoanelor companiei.

Sursa spune că Samsung a luat această decizie deoarece răspunsul consumatorilor la camerele sale de telefon fără senzori 3D ToF nu a fost „atât de rău”. Samsung a luat în considerare readucerea tehnologiei după ce Apple a implementat-o ​​în gama iPhone 12, dar în cele din urmă a decis că nu o va adopta, deoarece a existat o „lipsă de avantaje clare” în utilizarea acesteia.

Camerele 3D ToF permit fotografii cu efecte de adâncime mai bune și mai precise (de exemplu, imagini în mod portret), precum și aplicații mai exacte de realitate augmentată. Dar este demn de remarcat faptul că producătorii au folosit camere auxiliare (de exemplu, senzori de adâncime, camere foto), tehnologie mai bună de focalizare automată și / sau software modificat pentru a permite efecte de adâncime mai bune în locul unei camere 3D ToF.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung could skip 3D ToF sensors for its Galaxy S22 phones