OPPO lansează „DOCumentary. The Story Of An Album”, un documentar despre creația celui mai nou album al lui DOC

Scris de | 22 aprilie, 2021
OPPO lansează „DOCumentary. The Story Of An Album”, un documentar despre creația celui mai nou album al lui DOC
FOTO via Ha Ha Ha Production

OPPO și DOC au lansat un documentar muzical care va prezenta procesul de creație al noului album al artistului, “DOCTATA”.  

Proiectul, lansat sub umbrela OPPO Film Your Story, care va fi disponibil pe conturile de Instagram @oppomobilero și @doctata, a fost filmat timp de 10 zile în 7 locații, și a fost filmat integral cu noile telefoane OPPO Reno5 5G, lansate în România la începutul lunii aprilie.

DOCumentary. The Story Of An Album prezintă procesul creație așa cum este el, cu momente de maximă productivitate, dar și cu momente mai grele, iar imaginile surprinse de smartphone-urile OPPO Reno5 5G transmit atmosfera pe care artistul și echipa sau au dorit să o împărtășească cu publicul.

Noul OPPO Reno5 5G beneficiază de funcțiile AI Highlight Video, Dual-View Video sau Ultra Steady Video 3.0. AI Highlight Video utilizează detecția luminii, combinând algoritmii Ultra Night Video și Live HDR, pentru a îmbunătăți calitățile video ale smartphone-ului în condiții de lumină scăzută și scene filmate contre-jour.

În ceea ce privește noua funcție Dual-View Video, aceasta permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate. Mai mult, OPPO Reno55G și de o baterie de 4300 mAh și de tehnologie SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în 35 minute.

DOC este artist consacrat pe scena hip-hop-ului românesc, începându-și activitatea în 1997, când a înființat trupa Trilogia alături de Deliric și Nwanda. În anul 1999 a înființat primul label independent de hip-hop, Facem Records, dar și trupa CTC, care s-a bucurat de un mare succes pe pe plan local.

În prezent, DOC are patru albume solo, Scăpat de Sub Control, Lucrare de Control, DOC & Motzu în HD și Eu, respectiv 3 mixtape-uri, dintre cale cel mai recent este XL, lansat anul acesta și este unul din cei mai apreciați artiști locali.

Etichete: , , , ,