Noua tastatură wireless „inteligentă” Samsung este personalizată cu funcțiile preferate

Scris de | 23 aprilie, 2021
Noua tastatură wireless „inteligentă” Samsung este personalizată cu funcțiile preferate
foto via @ilovesamsung.ro

Samsung Galaxy Tab S7 și Tab S7 Plus sunt în prezent aproape singurele alternative Android la noile modele Apple 2021 iPad Pro. După cum a observat tipster Max J., Samsung a lansat o nouă tastatură wireless pentru cele mai bune tablete Android cu un buton DeX dedicat.

Butonul dedicat va permite utilizatorilor să acceseze DeX prin intermediul tastaturii atunci când este asociat cu o tabletă Samsung compatibilă. După cum a remarcat Samsung pe site-ul său, caracteristica este limitată la modelele Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 Plus și Galaxy Tab Active Pro.

foto via @androidcentral.com

Pe lângă butonul DeX, Smart Keyboard Trio 500 le permite utilizatorilor să conecteze până la trei dispozitive simultan. Tastele F7, F8 și F9 de pe tastatură vă permit să comutați rapid între telefoane, tablete și alte dispozitive asociate cu un singur clic.

foto via @androidcentral.com

O altă caracteristică interesantă este abilitatea de a atribui taste rapide personalizate aplicațiilor cel mai frecvent utilizate. Cu toate acestea, funcționalitatea este disponibilă numai atunci când tastatura este asociată cu cele mai bune telefoane și tablete Android Samsung care rulează cea mai recentă actualizare One UI 3.1. Chiar dacă Smart Keyboard Trio 500 a fost listat pe site-ul Samsung, compania nu a dezvăluit încă prețuri sau disponibilitate.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung's new 'smart' wireless keyboard is tailor-made for DeX