Neymar va fi inclus în cel mai nou update al Fortnite. Cum va arăta în joc fotbalistul lui PSG

Scris de | 26 aprilie, 2021
Neymar va fi inclus în cel mai nou update al Fortnite. Cum va arăta în joc fotbalistul lui PSG
FOTO via Eurosport.ro

Iată că inevitabilul s-a produs și Neymar devine primul fotbalist care să fie inclus în celebrul joc Fortnite, unul dintre cele mai populare din lume, cu o bază de utilizatori formată din peste 350 de milioane de gameri, care joacă pe toate platformele pe care titlul este disponibil, desktop, console sau telefoane mobile/tablete.

Încă din martie se anunțase parteneriatul dintre Fortnite și Neymar, iar Epic Games a dezvăluit de curând cum va arăta personajul în joc. Jucătorul lui Paris Saint Germain va fi disponibil in-game în patru skin-uri diferite. Dacă două dintre acestea arată ca fotbalistul brazilian, celelalte două aduc mai degrabă cu seria Power Rangers, un lucru obișnuit pentru fanii acestui joc.

FOTO via Epic Games

În mod ciudat, însă, Neymar nu este portretizat în Fortnite ca fiind îmbrăcat nici în echipamentul naționalei Braziliei, dar nici în cel al lui PSG, ci mai degrabă într-un echipament generic, care afișează brand-ul său personal. Update-ul Fortnite cu Neymar va fi disponibil din 27 aprilie pentru toti utilizatorii care au achizițonat season pass-ul cel mai nou și va cuprinde și câteva questuri noi.

FOTO via Epic Games

Neymar este primul atlet care va apărea în Fortnite, însă nu și prima celebritate. În trecut, în jocul dezvoltat de Epic au mai apărut personaje inspirate din muzicieni ca Travis Scott sau Marshmello, sau chiar și streameri de gaming celebri, precum Ninja, Loserfruit sau TheGrefg.

Etichete: , , , ,

Sursa: Here’s what Neymar looks like in Fortnite