OnePlus anunță rezultate financiare bune în prima parte a lui 2021 și vine cu noi reduceri la telefoane

Scris de | 28 aprilie, 2021
OnePlus anunță rezultate financiare bune în prima parte a lui 2021 și vine cu noi reduceri la telefoane

OnePlus a raportat un debut bun al anului curent, cu o creștere substanțială a vânzărilor de 388% și o creștere a veniturilor de 286% în Europa, comparativ cu primul trimestru din 2020.

Această creștere se datorează în mare parte gamei de smartphone-uri flagship ale companiei, care a contribuit cu 65% la venitul total. Rezultatele includ vânzările noii serii OnePlus 9.

Europa de Nord a avut cea mai importantă contribuție la vânzări (cu peste 30%), urmată îndeaproape de Europa de Vest. De asemenea, regiunea Europei Centrale și de Est a adus o contribuție solidă, plasându-se pe poziția a treia. Dintre țări, cele mai bune performanțe de vânzări au fost obținute de Finlanda, Germania și Marea Britanie.

Succesul din primul trimestru reprezintă o continuare a rezultatelor pozitive din regiunea Europei de Nord de anul trecut, unde OnePlus a fost unul dintre primele trei branduri de smartphone-uri din Finlanda și Danemarca, conform Market Monitor al Counterpoint Research pentru cel de-al patrulea trimestru din 2020.

Conform raportului, OnePlus s-a clasat pe locul 1 în topul brandurilor Android 5G în Finlanda, pe locul 2 în topul smartphone-urilor Android în Danemarca și Olanda.

Pentru a face experiența OnePlus mai accesibilă, începând cu 3 mai modelul OnePlus 8T 8GB + 128GB va fi disponibil pe OnePlus.com la 499 euro, în timp ce versiunea 8T 12GB + 256GB va fi disponibilă la 599 euro.

Tot începând cu 3 mai, OnePlus Nord 8GB + 128GB va fi disponibil pe OnePlus.com la 369 euro iar versiunea 12GB + 256GB la 429 euro. Modelele menționate vor fi disponibile și în ofertele partenerilor locali la prețuri reduse, începând de săptămâna viitoare.

Etichete: , , , ,