Când se lansează noile iMac-uri, iPad Pro și Apple TV

Scris de | 29 aprilie, 2021
Când se lansează noile iMac-uri, iPad Pro și Apple TV

Anunțate pe 20 aprilie, noile produse Apple par că și-au găsit în sfârșit și o dată de lansare. Astfel, noile iMac-uri, tableta iPad Pro cu procesorul M1 și Apple TV 4K, ce vine însoțit de noua telecomandă Siri Remote, ar urma să fie lansate oficial pe 21 mai, conform mai multor surse, printre care se numără și Jon Prosser, unul dintre cei mai celebri leakeri.

Până acum, Apple nu a anunțat o dată oficială de lansare a noilor sale produse, prezentate la evenimentul de săptămâna trecută, oferind drept indiciu doar „a doua jumătate a lui mai”.  Device-urile ar urma însă să ajungă la precomandă începând chiar de mâine, 30 aprilie.

Prosser a anunțat în urmă cu câteva zile data de 21 mai ca lansare oficială, menționând însă atunci că tableta de 11 inci va fi lansată oficial pe 22 mai. El a revenit însă asupra acelui comentariu, spunând că data de 22 mai era incorectă.

Mai mulți retaileri au anunțat și ei data de 21 mai drept cea corectă, iar paginile de produs pentru iMac-ul nou de 24 de inci al reseller-ului autorizat Apple John Lewis (prezent în Marea Britanie), îi informează pe clienți că aceea este data de la care produsele vor deveni disponibile.

În România, noile produse Apple vor fi disponibile cel mai probabil la iStyle și la eMAG, însă rămâne de văzut dacă acestea vor putea fi achiziționate încă din 21 mai.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: New iMac, iPad Pro and Apple TV launching on May 21