Apple a dezvăluit următoarea generație Apple TV 4K. Vezi ce noutăți aduce

Scris de | 21 aprilie, 2021
Apple a dezvăluit următoarea generație Apple TV 4K. Vezi ce noutăți aduce
foto via @apple.com

Apple a anunțat astăzi următoarea generație de Apple TV 4K, oferind un cadru HDR mare cu Dolby Vision și conectând clienții la conținutul lor preferat cu cea mai înaltă calitate. În centrul noului Apple TV 4K se află cipul A12 Bionic care oferă un impuls semnificativ în performanța grafică, decodarea video și procesarea audio. Și cu un design complet nou, telecomanda Siri facilitează și mai mult vizionarea de emisiuni și filme pe Apple TV cu comenzi de navigare intuitive. Împreună cu tvOS – cel mai puternic sistem de operare TV – Apple TV 4K funcționează perfect cu dispozitivele și serviciile Apple pentru a transforma magic camera de zi în moduri pe care toată lumea din familie le va plăcea.

Cu A12 Bionic, Apple TV 4K acceptă acum o rată ridicată a cadrelor HDR (High Dynamic Range) și video Dolby Vision, permițând o acțiune în mișcare rapidă la 60 de cadre pe secundă (fps) pentru a reda mai ușor și a părea mai realistă ca niciodată. lucrează cu furnizori video de top din întreaga lume, inclusiv FOX Sports, NBCUniversal, Paramount +, Red Bull TV și Canal +, pe măsură ce încep să transmită în flux HDR de mare cadru. Iar cu suport pentru rata de cadru ridicată în AirPlay, videoclipurile filmate pe iPhone 12 Pro pot fi afișate în întregime Dolby Vision pe 60 fps pe noul Apple TV 4K.

foto via @apple.com

Noul Siri Remote are un control inovator cu clickpad care oferă o navigație în cinci direcții pentru o mai bună precizie și este, de asemenea, activat la atingere pentru glisările direcționale rapide pe care le adoră utilizatorii Apple TV. Folosind Siri, clienții pot căuta cu ușurință anumite emisiuni sau filme, pot controla accesoriile inteligente pentru casă, pot verifica scorurile sportive sau vremea și multe altele.

foto via @apple.com

Apple TV HD cu noua telecomandă Siri va fi disponibil pentru 149 USD.

Noua telecomandă Siri va fi disponibilă separat la 59 USD și este compatibilă cu generația anterioară Apple TV 4K și Apple TV HD.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple unveils the next generation of Apple TV 4K, making the best device for watching shows and movies even better