Noul iMac are un design uimitor și vine în mai multe variante de culori

Scris de | 21 aprilie, 2021
Noul iMac are un design uimitor și vine în mai multe variante de culori
foto via @cnet.com

Apple a introdus astăzi un nou iMac cu un design mult mai compact și remarcabil de subțire de doar 11,5 milimetri, activat de cipul M1. Disponibil într-o gamă de culori vibrante pentru a se potrivi cu stilul personal al unui utilizator și pentru a lumina orice spațiu, iMac are un afișaj Retina de 24 inci 4.5K cu 11,3 milioane de pixeli, 500 de nits de luminozitate și peste un miliard de culori, oferind o vizualizare strălucitoare și experienţă vie.

foto via @apple.com

Noul iMac include, de asemenea, o cameră FaceTime HD 1080p, microfoane de calitate studio și un sistem de sunet cu șase difuzoare – cea mai bună cameră și sunet de până acum pe un Mac. De asemenea, Touch ID vine pentru iMac pentru prima dată, ceea ce face mai ușor ca niciodată să vă conectați în siguranță, să faceți achiziții cu Apple Pay sau să schimbați profilurile utilizatorilor printr-o atingere de deget. Combinând puterea și performanțele M1 și macOS Big Sur, lansarea aplicațiilor cu o viteză aprinsă, sarcinile zilnice se simt incredibil de rapide și fluide, iar sarcinile de lucru solicitante precum editarea videoclipurilor 4K și lucrul cu imagini uriașe sunt mai rapide ca niciodată. Noul iMac se alătură incredibilei familii de modele Mac alimentate de M1, inclusiv MacBook Air, MacBook Pro de 13 inci și Mac mini. Clienții îl pot comanda începând de vineri, 30 aprilie.

foto via @apple.com

 „M1 este un salt uriaș înainte pentru Mac și astăzi suntem încântați să introducem noul iMac, primul Mac conceput în jurul chip-ului M1 revoluționar”, a declarat Greg Joswiak, vicepreședintele senior al companiei Apple World Marketing.

Cu o gamă de culori – verde, galben, portocaliu, roz, violet, albastru și argintiu – noul design iMac personalizează și ridică orice spațiu, spre deosebire de orice alt computer. iMac are culori mai fine și margini mai subțiri pentru a permite utilizatorilor să se concentreze asupra conținutului lor, în timp ce partea din spate apare în culori îndrăznețe.  Noul iMac are, de asemenea, cel mai bun sistem de sunet existent vreodată pe un Mac. Are două perechi de woofere cu anulare a forței plasate unul lângă altul pentru un răspuns impresionant la bas, reducând în același timp vibrațiile neintenționate. Rezultatul este un sistem de sunet cu șase difuzoare, care produce o scenă sonoră masivă cu bas puternic.  

foto via @apple.com

Acum sunt disponibile mii de aplicații universale populare și puternice care profită din plin de M1 și macOS Big Sur, inclusiv Photoshop, Twitter, Microsoft Office, Quicken, Slack, Affinity Publisher, Zappos, 1Password și DaVinci Resolve, cu mai multe sosiri în fiecare săptămână .  iMac are o conectivitate de ultimă generație cu până la patru porturi USB-C, inclusiv două porturi Thunderbolt pentru transfer de date ultrarapid și suport pentru un ecran de până la 6K.

Prețuri și disponibilitate

Noul iMac de 24 inch este disponibil pentru comandă începând de vineri, 30 aprilie, pe apple.com iMac cu GPU cu 7 nuclee începe de la 1.299 USD.iMac cu GPU cu 8 nuclee începe de la 1.499 USD (SUA).

Etichete: ,

Sursa: All-new iMac features stunning design in a spectrum of vibrant colors, the breakthrough M1 chip, and a brilliant 4.5K Retina display