Sneakers cu tematică PlayStation 5 de la Nike sosesc luna viitoare

Scris de | 29 aprilie, 2021
Sneakers cu tematică PlayStation 5 de la Nike sosesc luna viitoare
foto via @engadget.com

Iubitorii și fanii Playstation 5 se vor bucura atunci când vor descoperi noua colaborare intre aceștia și Nike. În 2018, Paul George a vorbit despre fandom-ul său PlayStation în timp ce introduce un pantof PG 2.5 cu lumini și sunete legate de consola Sony, iar acum există un PlayStation 5 pregătit pentru cea mai nouă formă a sa. Imaginile care prezintă două culori diferite ale PG 5 x PS5 au apărut pe Instagram la sfârșitul lunii martie și, conform Sneaker Files, ambele vor fi puse în vânzare în luna mai pentru 110 USD.

foto via @s.yimg.com

În timp ce ambele stiluri Nike PG 5 au un design similar al culorilor, ambele sunt foarte diferite. Unul are o suprafață albastră vopsită similară cu fundalul meniului, în timp ce cealaltă vine într-o bază albă asemănătoare învelișului exterior al sistemului. Ambele vin cu marcaj PlayStation pe limbi, filete pentru călcâi și branțuri completate cu o etichetă de marcă dublă.

Lansările anterioare ale colaborărilor PlayStation / Nike au fost extrem de limitate, astfel încât șansa de a cumpăra o pereche este cel puțin la fel de îndepărtată ca și obținerea unui PlayStation 5 în aceste momente.

 

Etichete: , ,

Sursa: Nike's PlayStation 5-themed shoes arrive next month