Sneakers cu tematică PlayStation 5 de la Nike sosesc luna viitoare

foto via @engadget.com

Iubitorii și fanii Playstation 5 se vor bucura atunci când vor descoperi noua colaborare intre aceștia și Nike. În 2018, Paul George a vorbit despre fandom-ul său PlayStation în timp ce introduce un pantof PG 2.5 cu lumini și sunete legate de consola Sony, iar acum există un PlayStation 5 pregătit pentru cea mai nouă formă a sa. Imaginile care prezintă două culori diferite ale PG 5 x PS5 au apărut pe Instagram la sfârșitul lunii martie și, conform Sneaker Files, ambele vor fi puse în vânzare în luna mai pentru 110 USD.

În timp ce ambele stiluri Nike PG 5 au un design similar al culorilor, ambele sunt foarte diferite. Unul are o suprafață albastră vopsită similară cu fundalul meniului, în timp ce cealaltă vine într-o bază albă asemănătoare învelișului exterior al sistemului. Ambele vin cu marcaj PlayStation pe limbi, filete pentru călcâi și branțuri completate cu o etichetă de marcă dublă.

Lansările anterioare ale colaborărilor PlayStation / Nike au fost extrem de limitate, astfel încât șansa de a cumpăra o pereche este cel puțin la fel de îndepărtată ca și obținerea unui PlayStation 5 în aceste momente.