Unul dintre cele mai populare telefoane de la Samsung nu va mai primi update-uri software

Scris de | 4 mai, 2021
Unul dintre cele mai populare telefoane de la Samsung nu va mai primi update-uri software

Fiind o practică obișnuită a marilor producători, pentru a te convinge să cumperi cele mai noi telefoane, mai ales de pe segmentul de flagship-uri, oprirea actualizărilor software lovește din nou, de această dată la Samsung. Samsung Galaxy S8 a fost unul dintre cele mai populare telefoane din gama producătorului sud-coreean și per total, din deceniului trecut.

Însă Samsung oprește în mod oficial actualizările software pentru terminalul care a avut un cuvânt important de zis în istoria producătorului. Asta înseamnă că cei care încă dețin acest telefon, dar și pe fratele său mai mare S8+, vor trebui să se mulțumească cu versiunea actuală a sistemului de operare. Însă problemele acestora nu vor începe chiar imediat.

În prezent, telefoanele S8 și S8+ încă rulează mai mult decât decent ca experiență de utilizare și probabil vor mai trece 1-2 ani până să intervină problemele de software, din cauza lipsei unei actualizări a acestuia. Samsung Galaxy S8 a împlinit în 2021 patru ani de la data lansării acestuia, la începutul lui 2017.

Din acest moment, cele mai vechi flagship-uri de la Samsung care primesc încă update-uri de securitate sunt Galaxy S9 și galaxy S9+, care încă au parte de actualizări de securitate. Cel mai probabil, acestea vor fi oprite în cursul anului viitor.

Etichete: , , ,

Sursa: Four years later, Samsung stops updating the Galaxy S8