EA și Respawn Entertainment anunță lansarea Apex Legends: Legacy

Scris de | 5 mai, 2021
EA și Respawn Entertainment anunță lansarea Apex Legends: Legacy

Apex Legends, jocul de tip battle royale al EA și Respawn Entertainment, a revenit cu cea mai importantă actualizare de până acum. Astfel, jucătorii pot accesa Apex Legends: Legacy și pot experimenta un mod de joc complet nou, dar care păstrează viu spiritul battle royale: noul mod 3v3 permanent.

O nouă legendă numită Valkyrie se alătură Apex Games, al cărei jetpack și muniție balistică îi va ajuta pe jucători să domine lupta în aer. Există și o nouă armă, un arc de înaltă precizie, Bocek. Jucătorii pot explora, de asemenea, o hartă Olympus actualizată în care natura este contaminată. Cu Legacy Battle Pass, jucătorii pot încerca cele mai recente accesorii cosmetice de nivel legendar – toate acestea pot fi văzute în trailerul oficial.

Respawn a pregătit și listă cu detalierea completă a noutăților din Apex Legends: Legacy:

Arene – Un mod de joc 3v3 permanent în care scopul este de a câștiga trei runde fără a ceda mai mult de o rundă adversarului sau de a continua până când o echipă are un avans de două runde. Câștigi sau pierzi, fiecare rundă începe cu echipamentul de bază și câteva materiale care pot fi folosite pentru a pocura arme și actualizări. Meciurile se desfășoară pe cinci hărți, unele în locații familiare, iar altele în locații noi. În Arenă, jucătorii vor lupta în locațiile din Kings Canyon, World’s Edge și Olympus, precum și în locații din alte două hărți personalizate, Party Crasher și Phase Runner, la acestea urmând să fie adăugate mai multe, în viitor.

Noua legendă: Valkyrie – Poți declanșa o mulțime de rachete pentru a distruge și dezorienta inamicul sau poți folosi abilitățile lui Valkyrie, în cazul în care lupta se intensifică, pentru a face o evadare rapidă spre cer – care are alături întreaga sa echipă.

O nouă armă: Bocek – O nouă armă puternică și mortală capabilă să provoace daune uriașe la distanță medie este introdusă în joc. Jucătorii îi pot crește eficacitatea cu două sloturi de tip hop-up – Tempo-ul lui Deadeye, care permite o tragere mai rapidă, și Shatter Caps care fac ca săgețile să explodeze atunci când sunt lansate. Ambele hop-up-uri pot fi folosite simultan.

Arc Bocek Apex Legends

Actualizări ale hărții Olympus – O flotă de nave inamice din spațiul cosmic a pătruns în atmosfera lui Psamathe, iar o navă numită Icarus a andocat pe Olympus aducând cu sine o plantă vâscoasă, parazită de origine necunoscută. Noile locații și câmpul de vizibilitate modificat schimbă jocul pentru jucători pe parcursul hărții.

Battle Pass – Legacy Battle Pass va oferi recompense unice precum Apex Packs, XP Boosts și accesorii cosmetice precum Crafty Kitsune Rampart sau Legendary Demon’s Whisper Wraith. La nivelul 100, jucătorii deblochează Legendary Reactive Bound in Bone Devotion cu o mulțime de alte recompense de-a lungul drumului: Music Packs, Loading Screens, Skydive Emotes, Quips și multe altele.

Clasament – World’s Edge a revenit pentru prima etapă care se încheie în timp ce a doua mută competiția la Olympus, unde se va juca restul sezonului. În sezonul trecut, a existat o tendință ca jucătorii să obțină poziții superioare și să se străduiască să aibă cele mai bune rezultate personale, astfel încât sistemele ranked și RP vor rămâne neschimbate.

Apex Legends: Legacy este disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC via Origin și Steam.

Etichete: , , , , ,