Google a dezvăluit din greșeală numele noilor căști de buget din seria Pixel Buds

Scris de | 5 mai, 2021
Google a dezvăluit din greșeală numele noilor căști de buget din seria Pixel Buds

Google Pixel Buds sunt unele dintre cele mai populare căști in-ear din Statele Unite ale Americii, însă reprezintă o alegere destul de scumpă, fiind situate într-un segment superior de preț. Acestea sunt comercializate în SUA la un cost de 180 de dolari, plasându-se în aceeași clasă de produs cu Apple AirPods de Generație a doua.

Fiind o alegere destul de populară și în Europa, Google a luat decizia de a introduce în gama sa un nou produs ceva mai accesibil, care să ofere în continuare multe dintre funcțiile cu care utilizatorii de Pixel Buds sunt obișnuiți.

Conform GSMArena, un blog din Germania a descoperit pe Google o listare din partea companiei, a unor noi căști pe nume Google Pixel Buds A-Series.

Deși nu se specifică nicăieri că acestea vor face parte dintr-o gamă inferioară de preț. este de așteptat ca acest lucru să se întâmple, datorită denumirii lor. Toate produsele Google marcate cu „A-Series” în denumire sunt comercializate cu un un preț mai redus.

Cel mai probabil, noile căști de la Google vor fi lansate în cadrul conferinței Google I/O, care va avea loc ăntre 18 și 20 mai 2020.

Etichete: , ,

Sursa: Google accidentally reveals the name of its cheaper Pixel Buds