Moto g50, cel mai accesibil telefon 5G de la Motorola, este disponibil de azi în România

Scris de | 6 mai, 2021
Moto g50, cel mai accesibil telefon 5G de la Motorola, este disponibil de azi în România

Viteza 5G este una dintre principalele caracteristici ale telefonului, iar noua tehnologie de pe moto g50 permite utilizatorului să surprindă și să partajeze cele mai importante momente, dar și să participe la video call-uri de rezoluție înaltă. Cu viteze de aproximativ 20 de ori mai rapide decât rețelele 4G, utilizatorii 5G se pot bucura de activitățile preferate mai simplu și ușor. De la descărcarea filmelor în doar câteva secunde, la experiența de gaming online simplificată, până la vizionarea videoclipurilor de pe YouTube fără întârzieri și utilizarea aplicațiilor preferate, totul funcționează mai rapid.

Utilizatorii moto g50 vor avea la dispoziție un ecran de 6,5 inci Max Vision HD cu raport de aspect 20:9 și rată de refresh de 90Hz. Specificațiile tehnice ale noului moto g50 sunt completate de către un procesor Qualcomm Snapdragon 480 5G, și o autonomie mare, de 5000 mAh, proiectată să reziste un weekend întreg, doar cu o singură încărcare, conform Motorola.

În zona camerei regăsim un senzor principal de 48MP, cu tehnologie Quad Pixel (pentru sensibilitate mai mare la lumină) și funcția Night Vision, pentru fotografii pe timp de noapte. Nu lipsește o cameră de Macro, ce permite apropierea de 2,5 ori mai mult față de un subiect, alături de un senzor de adâncime.

Bineînțeles, moto g50 operează pe un Android 11 curat, cu câteva funcții și gesturi specifice Motorola, care se pot modifica.

moto g50, cel mai accesibil telefon 5G din gama moto g, este de astăzi disponibil în România, la prețul recomandat de 999 lei. Produsul se va regăsi pe platforma eMAG, dar va putea fi achiziționat și prin intermediul rețelelor de telefonie mobilă Orange și Digi.

Etichete: , , , ,