Vești proaste din partea Sony în ceea ce privește stocurile de PlayStation 5

Scris de | 10 mai, 2021
Vești proaste din partea Sony în ceea ce privește stocurile de PlayStation 5

Încă de când a lansat PlayStation 5, Sony a avut de a face cu probleme serioase de stocuri, care au afectat vânzările la nivel mondial. O consolă așteptată atât de mult timp de către gameri nu a reușit să facă față cererii uriașe care s-a manifestat și într-un context în care foarte mulți oameni din întreaga lume au fost nevoiți să petreacă mai mult timp în casă ca niciodată.

Dacă 2021 se anunța oricum un an în care PS5 urma să fie destul de greu de găsit pe rafturile reale și virtuale ale magazinelor, se pare că această situație neplăcută se va prelungi și în anul care urmează.

Practic, dacă aveai speranțe pentru achiziționarea unui PlayStation 5 în lunile următoare, sau chiar la începutul lui 2022, este cazul să îți stăpânești așteptările, după spusele lui Hiroki Totoki, CFO Sony, se confirmă.

„Nu cred că cererea se va mai calma în acest an, chiar dacă vrem să producem din ce în ce mai multe console. Tot ce am reuși să producem în plus nu ar satisface cererea existentă în acest moment” a spus omul de afaceri japonez citat de Bloomberg. Sony a reușit să vândă 7,8 milioane de console PS5 până la finele lunii martie.

Etichete: , , ,

Sursa: Sony expects PS5 supply issues to continue into next year