Clubhouse ajunge în cele din urmă pe Android

foto via @9to5mac.com

Aplicația de chat-room doar pentru audio Clubhouse a fost subiect de discuție încă de la începutul acestui an, dar marele dezavantaj a fost că era limitată doar la iOS. Spunem „a fost”, deoarece compania a lansat în cele din urmă o versiune beta pentru Android.

„Astăzi suntem încântați să împărtășim că aplicația Clubhouse pentru Android va începe imediat să se lanseze în versiunea beta”, a remarcat echipa într-o postare pe blog. Dar, din păcate, lansarea beta este disponibilă doar în SUA pentru moment.

„Vom începe treptat, cu SUA astăzi, urmată de alte țări vorbitoare de limbă engleză și apoi de restul lumii”, a explicat echipa Clubhouse. Compania sugerează că va colecta feedback, va emite remedieri și va lucra la câteva funcții noi „în următoarele câteva săptămâni” înainte de o lansare mai largă. Deci, acest lucru ar trebui să ofere o idee aproximativă despre când să ne așteptăm la Clubhouse în mai multe țări.

Nu este chiar gratuit în SUA, deoarece trebuie să te înscrii la o listă de așteptare sau să primești o invitație de la un prieten pentru a utiliza serviciul. Dar, indiferent dacă te afli în SUA sau descarci aplicația prin APKMirror, îți poți înregistra și rezerva numele de utilizator pentru moment. Și aplicația pentru Android funcționează într-adevăr în afara SUA dacă primești o invitație de la un prieten iOS-toting.

Dezvoltatorii Clubhouse raportează că lipsesc mai multe funcții din versiunea Android. Aceste caracteristici lipsă includ urmărirea subiectului, conectarea conturilor Instagram / Twitter, crearea / gestionarea clubului, actualizarea numelui / numele de utilizator în aplicație și multe altele.

Știrile despre disponibilitatea Android vin, de asemenea, pe măsură ce o mulțime de servicii majore adoptă sau intenționează să implementeze servicii similare numai audio, cum ar fi Twitter, Telegram și Facebook.