Seria Honor Play 5 sosește oficial pe 18 mai. Ce caracteristici vor avea telefoanele

Scris de | 11 mai, 2021
Seria Honor Play 5 sosește oficial pe 18 mai. Ce caracteristici vor avea telefoanele
foto via @gsmarena.com

Honor este de așteptat să aducă noua sa serie de telefoane Play 5, iar compania a dezvăluit când va avea loc lansarea, mai exact pe 18 mai. Aparent va dispune de un ecran OLED,iar afișul oficial nu dezvăluie scanere de amprente vizibile.

Imaginea a fost postată pe Weibo și a ridicat câteva semne de întrebare, deoarece am văzut deja un alt smartphone Honor Play 5 care are o configurație diferită a camerei pe spate. Cu toate acestea, este mai probabil să analizăm două telefoane diferite care fac parte din aceeași linie – Honor Play 5 și Honor Play 5 Pro sau ceva similar.

foto via @gsmarena.com

Ambele telefoane vor avea quad-cam de 64MP pe spate. Alte specificații sunt încă zvonite, dar indică un OLED de 6,53” cu rezoluție Full HD+, un chipset Dimensity 800U (cel puțin pentru unul dintre ele) și un corp ultra-subțire – doar 7,46 mm, cu o greutate totală de 179 grame.

Se spune despre capacitatea bateriei că este de 3.800 mAh și ne întrebăm dacă Honor a moștenit standardele Huawei SuperCharge sau dacă a decis să-și dezvolte propria tehnologie.

Etichete: , ,

Sursa: Honor Play 5 series officially coming on May 18