Instagram introduce un loc dedicat pentru a-ți specifica pronumele

Scris de | 12 mai, 2021
Instagram introduce un loc dedicat pentru a-ți specifica pronumele

Probabil că ai văzut des în ultimii ani prin profilul de Instagram al unor persoane menționarea pronumelor cu care acestea se identifică. Aceasta a devenit o practică atât de răspândită de utilizatorii rețelei sociale încât Instagram a decis că este momentul să introducă un loc special pentru menționarea acestui aspect.

Compania a anunțat noua funcție pe Twitter, spunând că va fi disponibilă momentan doar în câteva țări, însă va ajunge destul de repede și în restul lumii.

Pentru a-ți specifica pronumele dorit, poți intra la pagina de editare a profilului, unde se află o casetă specială denumită „Pronouns”. Poți alege până la patru pronume diferite, însă nu poți scrie orice dorești în acest spațiu – o limitare impusă de Instagram tocmai pentru a descuraja încercările de glume ale unor utilizatori, care ar fi fost inevitabile. Majoritatea pronumelor utilizate se găsesc deja în lista Instagram, însă se pare că vor mai fi adăugate unele, în funcție de cererile utilizatorilor.

Pronumele pe care le alegi vor apărea cu o culoare mai întunecată lângă numele tău, și există și opțiunea de a arăta acest lucru numai urmăritorilor tăi, în cazul în care nu vrei să faci public acest aspect al vieții tale.

Etichete: , , ,

Sursa: Instagram adds a dedicated spot for your pronouns