TP-Link a prezentat noi dispozitive smart pentru casă. Au lansat noi camere Kasa și prize inteligente

Scris de | 15 mai, 2021
TP-Link a prezentat noi dispozitive smart pentru casă. Au lansat noi camere Kasa și prize inteligente
foto via @androidpolice.com

Se pare că fiecare companie de tehnologie vrea să participe la jocul inteligent de acasă, dar puțini o fac la fel de bine ca TP-Link. Linia sa de gadgeturi Kasa este în continuă creștere, cu nenumărate prize inteligente, becuri, comutatoare și multe altele. TP-Link are o selecție complet nouă de camere și prize economice, dacă dorești să faci casa mai avansată anul acesta.

Noile camere Kasa Spot continuă să urmărească piața de securitate low-cost dominată în prezent de Wyze. Deși nici KC400 și nici KC410S echipate cu pan-and-tilt nu sunt la fel de ieftine ca cea mai recentă Wyze Cam v3, ambele sunt disponibile pentru mai puțin de 50 USD. Kasa Spot oferă înregistrare 24/7 cu rezoluție 2K, viziune nocturnă, audio bidirecțional și un slot pentru card microSD pentru înregistrare locală, totul la doar 44,99 USD. Kasa Spot Pan Tilt, care a fost prezentat pentru prima dată la CES anul acesta, adaugă urmărirea mișcării, modul de patrulare și viziune nocturnă echipată cu culori pentru doar 49,99 USD.

foto via @androidpolice.com

În timp ce prizele inteligente s-ar putea să nu fie la fel de interesante precum camerele de supraveghere, numai prețurile fac din acestea un produs obligatoriu. Kasa Smart Wi-Fi Mini Plug (EP10) este conceput pentru a împiedica blocarea prizelor învecinate și include suport pentru Alexa și Google Assistant. Prețurile încep de la doar 12,99 USD pentru o singură mufă, dar poți lua un pachet de două pentru 16,99 USD sau un pachet de patru pentru 29,99 USD pentru a vă răspândi în casă. Între timp, Kasa Smart Outdoor Plug (EP40) este similar cu KP400 pe care l-am analizat acum doi ani, cu două prize și rezistență la intemperii IP64 pentru doar 25 USD.

Etichete: , , , , ,

Sursa: TP-Link shows off its latest smart home gear for summer