Electronic Arts și PGA America aduc campionatul PGA în EA SPORTS PGA TOUR

Scris de | 18 mai, 2021
Electronic Arts și PGA America aduc campionatul PGA în EA SPORTS PGA TOUR

Campionatul PGA 2021 va debuta săptămâna aceasta la The Ocean Course din Kiawah Island Golf Resort, iar Electronic Arts și PGA of America au împărtășit astăzi detalii despre parteneriatul lor pentru EA SPORTS PGA TOUR.

Noul joc, ce urmează să fie lansat în primăvara anului 2022, va fi gazda exclusivă a tuturor celor patru campionate majore de golf: Turneul Masters, Campionatul PGA, Campionatul U.S. Open și The Open Championship. Fanii golfului pot concura și în cadrul celor mai mari evenimente PGA TOUR pe măsură ce se luptă să își construiască o carieră legendară.

EA SPORTS și PGA of America vor permite jucătorilor să experimenteze virtual Campionatul PGA. Jucătorii vor putea să ridice istoricul Trofeu Wanamaker, să se delecteze cu Ceremonia Campionului, să joace folosind campionii PGA din trecut sau împotriva lor, dar și să concureze în ambiența virtuală spectaculoasă a terenului gazdă al Campionatului PGA 2021 de pe insula Kiawah și cea a terenului gazdă din 2022, la Southern Hills Country Club.

„PGA America se angajează să crească interesul și participarea la jocul de golf și suntem încântați să colaborăm cu EA SPORTS pentru a sprijini misiunea de a ajunge la următoarea generație”, a declarat președintele Jim Richerson. „Echipa EA SPORTS lucrează cu PGA pentru a reprezenta în mod autentic Campionatul PGA în joc și suntem încântați că jocul îi va pune în lumina reflectoarelor pe profesioniștii noștri, care sunt unii dintre cei mai importanți ambasadori ai acestui sport.”

EA SPORTS PGA Tour va include, de asemenea, tutoriale și provocări speciale, concepute în colaborare cu Departamentele de Educație și Dezvoltare a Jucătorilor PGA, care predau abilități valoroase nu numai în joc, ci și în lumea reală.

Etichete: , , , ,