vivo X60 Pro 5G, lansat oficial în Europa: Specificațiile celui mai nou flagship al companiei

Scris de | 18 mai, 2021
vivo X60 Pro 5G, lansat oficial în Europa: Specificațiile celui mai nou flagship al companiei

vivo lansează oficial flagship-ul X60 Pro 5G în Europa. Noul model din seria vivo X oferă un sistem de imagistică realizat în colaborare cu ZEISS, care va ajuta utilizatorii să realizeze fotografii şi filmări mai bune.

Sistemul de camere dezvoltat în parteneriat respectă standardele de calitate a imaginii ZEISS. X60 Pro este primul smartphone lansat în urma parteneriatului dintre vivo şi ZEISS, anunţat în decembrie 2020.

vivo X60 Pro 5G: Funcții de imagistică

Funcţiile de fotografiere ale noului smartphone sunt oferite cu ajutorul sistemului de imagistică dezvoltat de vivo împreună cu ZEISS. X60 Pro oferă trei camere în partea din spate: Camera principală cu senzor de 48 de megapixeli, alături de o cameră de 13MP cu obiectiv supergrandangular şi a treia cameră de 13MP cu obiectiv pentru portrete, iar pentru selfie-uri utilizatorii pot folosi camera frontală de 32MP.

Pe lângă îmbunătăţirile de ordin tehnic, precum perfecţionarea tehnologiei Gimbal, introdusă anul trecut la modelul vivo X51 5G, sunt incluse și alte îmbunătăţiri şi software-ului. Un avantaj al dotării cu sistemul de imagistică realizat de vivo împreună cu ZEISS este capacitatea telefonului de a realiza portrete cu efect de bokeh rotund, datorită reproducerii renumitului ZEISS Biotar Portrait Style.

vivo X60 Pro foloseşte noul Sistem de stabilizare Gimbal 2.0. Acesta a fost creat pe baza soluţiei de stabilizare optică a imaginii anunţată anul trecut şi îmbunătăţeşte stabilizarea pe patru axe pentru fotografiere, adăugând un sistem de stabilizare video pe cinci axe care permite utilizatorilor să surprindă imagini clare cu obiecte în mişcare.

Împreună cu obiectivul cu diafragmă f/1.48 şi cu algoritmul AI de reducere a zgomotului, funcţia Extreme Night Vision 2.0 ajută utilizatorii să surprindă detalii în situaţii cu lumină redusă, pentru a înregistra imagini nocturne detaliate. În plus, funcţia Super Night Portrait pentru fotografii cu lumină din spate luminează subiectul fără a supraexpune fundalul, iar Panorama Night Mode îmbunătăţeşte luminozitatea şi claritatea imaginilor panoramice în lumină redusă.

vivo X60 Pro 5G: Performanţă

X60 Pro oferă conectivitate 5G pentru transfer rapid de date şi latenţă scăzută. Telefonul foloseşte un procesor Qualcomm Snapdragon 870 şi are un afişaj Ultra O AMOLED de 6,56 inci fără margini, cu rată de refresh de 120Hz şi rată de răspuns de 240Hz.

În plus, afişajul modelului X60 Pro conţine în partea de sus o zonă pentru camera frontală de 3,96 mm şi a obţinut certificare SGS (Société Générale de Surveillance S.A.) pentru protecţia ochilor, oferind HDR10+ pentru claritate.

Smartphone-ul vivo X60 Pro foloseşte funcţii bazate pe experienţa departamentului ZEISS Consumer Products, dar şi a producătorului de sticlă SCHOTT, societate afiliată companiei ZEISS, ambele aparţinând Fundaţiei Carl Zeiss, una dintre cele mai mari fundaţii private care oferă fonduri pentru cercetare ştiinţifică în Germania.

SCHOTT, compania care a inventat sticla de specialitate, contribuie cu protecția de sticlă Xensation Up. pentru telefoanele vivo high-end. SCHOTT a dezvoltat această sticlă de protecţie care creşte rezistenţa telefoanelor la cădere liberă. Sticla de protecţie Xensation Up este produsă în fabrica SCHOTT din Jena, Germania, apoi este prelucrată în Asia.

În plus, compania va oferi regulat actualizări ale sistemului de operare Android și de securitate, pe parcursul a trei ani. Acest lucru asigură că toți utilizatorii X60 Pro 5G beneficiază de asistență software.

vivo X60 Pro 5G: smartphone-ul oficial UEFA EURO 2020

vivo X60 Pro este partenerul oficial al campionatului de fotbal UEFA EURO 2020. Aşa cum a fost anunţat în octombrie, anul trecut, vivo va fi partenerul oficial al campionatelor europene de fotbal UEFA EURO 2020 şi 2024.

Etichete: , , , , , ,