OLX încheie un parteneriat de livrare cu Poșta Română. Retururile sunt gratuite pe toată durata lunii iunie

Scris de | 26 mai, 2021
OLX încheie un parteneriat de livrare cu Poșta Română. Retururile sunt gratuite pe toată durata lunii iunie

OLX anunță azi lansarea unui nou flux în cadrul serviciului de Livrare prin OLX, care permite tuturor utilizatorilor să primească și să expedieze colete pe teritoriul României. Astfel, platforma va include Poșta Română pe lista parteneriatelor sale de încredere, iar beneficiile acestui parteneriat vor putea fi descoperite de consumatori în curând.

“OLX face permanent demersuri pentru a crește nivelul de siguranță al tranzacțiilor online și a îmbunătăți experiența de cumpărare/vânzare pentru toți consumatorii care accesează platforma noastră. Datele OLX arată că numărul tranzacțiilor a crescut cu 75% în ultimele 6 luni, iar printre cele mai puternice categorii din punct de vedere al livrărilor se numără Electronice & Electrocasnice (40% din totalul livrărilor), Sport (15%), Modă și frumusețe (15%), Piese auto (12%). Prin urmare, suntem încântați să extindem parteneriatele strategice ale companiei – de data aceasta privind componenta de livrări, alături de Poșta Română – și să continuăm angajamentul de a oferi clienților noștri servicii la standarde ridicate.”, a declarat Theodor Filoș, Business Manager OLX.

Cum funcționează noul flux al serviciului de Livrare prin OLX cu Poșta Română:

–           Cumpărătorii, după selecționarea anunțului dorit, vor avea posibilitatea de a alege oficiul poștal la care pachetul să le fie livrat, din cadrul secțiunii “Metodele de livrare”, urmând ca apoi să își completeze toate datele de contact. Plata coletului se va face direct la oficiul poștal, prin card bancar ori cash.

–           Vânzătorii pot confirma comenzile direct din cont, pentru toate anunțurile la care au bifat în prealabil opțiunea de “Livrare cu verificare”. Pasul următor este acela de a completa datele de expeditor și de a alege metoda de primire a banilor (cash).

Livrarea prin OLX, alături de Poșta Română, oferă o vastă acoperire a teritoriului național, în  aceeași măsură în mediul urban și cel rural.

Noul flux de livrare aduce o serie de beneficii exclusive pentru userii OLX: livrare cu verificare la destinatar, posibilitatea de a refuza coletul, avizarea destinatarului prin SMS, tarif preferențial cu până la 44% mai avantajos, spre deosebire de costurile standard.

Atât cumpăratorii, cât și vânzătorii, vor putea vizualiza în secțiunea Livrare prin OLX tot istoricul comenzilor începute sau confirmate, dar și statusul aferent acestora, indiferent dacă livrarea se va face prin Poșta Română sau Fan Courier.

Serviciul de Livrare prin OLX, alături de Fan Courier, va oferi în continuare posibilitatea de a plasa comenzi, direct din pagina anunțului, sau de a da curs unei solicitări de livrare, într-un mod accesibil și sigur pentru toți consumatorii. Mai mult, OLX va oferi tuturor userilor, pe tot parcursul lunii iunie, retururi gratuite la toate comenzile efectuate prin intermediul platformei.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024