OnePlus adaugă un model de 40 de inci la gama sa de televizoare Android accesibile

Scris de | 26 mai, 2021
OnePlus adaugă un model de 40 de inci la gama sa de televizoare Android accesibile
foto via @androidauthority.net

Seria Y de televizoare accesibile OnePlus s-a extins cu încă un model lansat astăzi în India, OnePlus TV 40Y1. Noul televizor se alătură seturilor existente de 32-inci și 43-inci din serie.

La fel ca predecesorii săi, noul OnePlus TV 40Y1 rulează pe platforma Android TV, cu Android 9 sub capotă. Nu este cel mai recent software, deoarece multe televizoare Android mai mari de la alte mărci precum Xiaomi au trecut acum la Android 10. Mai multe televizoare premium fac, de asemenea, trecerea la Android 11. Totuși, veți avea acces la Google Play Store pe televizorul OnePlus, capacitatea de a descărca aplicații și capabilitățile Chromecast încorporate, deci nu ar trebui să simți prea multe diferențe în ceea ce privește funcționalitatea în comparație cu versiunile mai noi ale sistemului de operare.

Între timp, noul OnePlus TV 40Y1 oferă interfața de utilizare standard Android TV împreună cu opțiunea de a utiliza interfața de utilizare OxygenPlay a OnePlus pentru recomandări de conținut personalizat. De asemenea, primești un buton Asistent Google pe telecomanda OnePlus TV 40Y1. Acest lucru îți va permite să utilizezi vocea pentru căutarea conținutului și controlul televizorului.

foto via @androidauthority.net

Noul televizor OnePlus de 40 de inci are cadrele de finisare și un afișaj Full HD (1.920 x 1.080) cu un raport ecran-corp de 93%. La fel ca seturile existente din seria Y, cel mai recent model acceptă, de asemenea, gama DCI-P3 de 93% pentru vibrație și precizie a culorii. Difuzoarele stereo de 20 W gestionează sunetul de pe televizor cu îmbunătățirea Dolby Atmos. Pentru conectivitate, este dotat cu Bluetooth 5, 2,4 GHz Wi-Fi, două porturi HDMI, două porturi USB, un port Ethernet, un port pentru antenă și un port audio optic.

La fel ca în cazul tuturor televizoarelor OnePlus, se poate utiliza aplicația OnePlus Connect pentru a controla noul OnePlus TV 40Y1. Aplicația îți permite să introduci interogări de căutare utilizând telefonul, să controlezi volumul televizorului, să comuți între mai multe aplicații și multe altele.

OnePlus TV 40Y1 are un preț de 300 dolari.

Etichete: , ,

Sursa: OnePlus adds a 40-inch model to its growing line of affordable Android TVs